#PoateVăInteresează

Aflu de la Diplodocus de faza asta cu realizarea lucrării de diplomă în co-tutelă, adică pe sistem de coopeerare între mediul academic și mediul profesional, intersant :)

Ca in fiecare an, Romania intra in cursa MTV EMA 2016 cu nume reprezentative din industria locala. Daca iti place muzica de calitate, voteaza cel mai bun artist din Romania, la categoria BEST ROMANIAN ACT.

Foarte interesantă analiza cu berea artizanală din regiune.

În perioada 19 – 30 septembrie, fiecare utilizator care recomandă serviciul Uber va fi recompensat cu o reducere de 10 lei la următoarele 3 curse în București. Primii 10 utilizatori care fac cele mai multe recomandări în această perioadă vor primi curse în valoare de 500 de lei.

Radu Găvan a lansat online o colecție de povestiri, lectură plăcută, zic :)

Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicații online, a preluat recent echipa și portofoliul Inotec, o companie full-service de web-design, dezvoltare și marketing digital, care a înregistrat anul trecut un business de 300.000 de euro.

„The Magnificent Seven / Cei sapte magnifici”, cea mai recenta productie a Metro-Goldwyn-Mayer Pictures si Columbia Pictures, este o readaptare moderna a unei povesti clasice intr-un western de actiune ce reda povestea a sapte pistolari justitiari care elibereaza o comunitate de sub teroarea unor banditi. Filmul „The Magnificent Seven / Cei sapte magnifici” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 23 septembrie 2016, fiind disponibil si in format IMAX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: