#PoateVăInteresează Nu cântă rău fiica lui Dave Mustaine…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

România se află pe penultimul loc în Europa privind numărul de companii active la mia de locuitori, fiind depăşită doar de Serbia. În ţara noastră există 23 de firme la o mie de locuitori, de 6 ori mai puţine decât în Cehia, care se află pe primul loc, se arată într-un studiu recent dat publicităţii de Coface.

Un pic din ediția a 15-a a celui mai mare concurs de arte pentru liceenii din România, LicArt :)

Bucharest Music Film Festival aniversează 11 ani de muzică bună în inima orașului, în Piața Universității. Melomanii sunt invitați să întâmpine toamna cu o serie impresionantă de concerte live și proiecții de film. Între 9 și 18 septembrie, operele clasice și ritmurile contemporane își vor da întâlnire pe esplanada cu statui din Piața Universității.

Sambata si duminica, pe 3 si 4 septembrie, la Bucuresti, pe Stadionul National „Arcul de Triumf” are loc ultima etapa a Circuitului National de MiniRugby. La competitia care se adreseaza categoriilor de varsta U8, U10, U12 si U14 vor participa 40 de echipe, in jur de 700 de copii urmand sa joace rugby timp de doua zile.

Epson va prezenta vizitatorilor IFA 2016 de la Berlin cu o nouă gamă de videoproiectoare care include trei noi modele de ultimă generaţie cu amplificare 4K şi compatibile HDR (EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W),plus un trio de proiectoare home cinema Full HD (EH-TW6700, EH-TW6700W şi EH-TW6800).

Grupul timişorean Within the Nova a semnat cu casa de discuri britanică The Snakes on Fire Records.

Cam așa cântă Electra, fiica lui Dave Mustaine :)

https://youtu.be/6A-bFQUEJrw

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)