#PoateVăInteresează Noaptea Cărților Deschise, Dichisar și ale cuviincioase

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Astăzi este Ziua Planetei Pământ. Ar trebui să fie cam în fiecare zi, nu doar o dată pe an, dar ce știu eu…

Pe 23 aprilie, în lumea întreagă se sărbătorește Ziua Mondială a Cărții. În România, Editura Litera organizează de patru ani cea mai importantă campanie dedicată sărbătorii lecturii, Noaptea Cărților Deschise. Și tot în cadrul evenimentului, sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 19, în Parcul Lumea Copiilor din Tineretului, puteți vedea filmul ”Podul spionilor”, ăla de Spielberg, cu Tom Hanks :)

Pe 23-24 aprilie, are loc târgul Dichisar. Pe mine mă atrage decisiv chestiunea cu berea artizanală de la Berero Store, ca să v-o zic direct :))

Praktiker România lansează campania educaţională Ora de Creaţie prin care stimulează creativitatea elevilor din clasele primare.

Niște interviuri interesante despre importanța CV în lumea de azi.

Cam așa văd voluntarii străini România.

Comunitatea ITCamp organizează cea de a șasea ediție a Conferinței ITCamp în perioada 26-27 mai 2016 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)