#PrimitePeMail 19 mai 2017 #PoateVăInteresează

Pe 30 mai se întâmplă conferința ”Sports Marketing în România”, ediția a doua. După ce la prima ediție am livrat un speech care a fost salutat cu urale, ovații și declarații de dragoste nemărginită (:D), colega Roxana Lupu m-a invitat anul ăsta să fiu co-moderator, alături de ea. Cum munca e mai puțină decât să ții o prezentare (hă hă hă), am acceptat, firește. Așa că ne vedem acolo!


Dacă vreți să câștigați bilete la concertul Kings of Leon de pe 17 iunie (bine, unii se duc pentru LP, care cântă în deschidere :D), Jameson vă provoacă să vă faceți o poză #cabăieții sau #cafetele :D, prin care să reproduceți afișul oficial, colea de mai jos. Wel… :D


Creative Business Cup este una dintre cele mai mari competiții internaționale din sectorul industriilor creative, la care participă sute de start-up-uri din peste 60 de țări, fiind o platformă de promovare și finanțare pentru produse/servicii care au potențial de a fi scalabile pe piața globală.

România participă, pentru al șaselea an, la competiția care va avea loc la Copenhaga, în luna noiembrie a acestui an. Cei mai creativi antreprenori își vor prezenta ideile pentru a obține atât investiții, cât și premii în cash și servicii de peste 100.000 de Euro, bucurându-se de expunere în mediul internațional, în fața investitorilor și partenerilor.

La Creative Business Cup 2017 intră în concurs cele mai bune idei din domeniile: design, arhitectură, arte și meșteșuguri, publicitate, film, video și fotografie, artele spectacolului, muzică, modă, gastronomie, edituri și presă, radio și televiziune, software, aplicații pe computer și publicații virtuale, jucării și jocuri.


 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)