#PoateVăInteresează Se lansează berea ”Niște domni și fii”, excelentă ideea UberFEEDS și altele

Să urăm succes deplin lucrărilor 2.0 ale proaspăt lansatului proiect Bright Business, cu stimabila Loredana Săndulescu la butoane :D


Se lansează berea ”Niște domni și fii” :D


TechHub Bucharest serbează aniversarea a patru ani de activitatea și extinderea pe un nou etaj cu patru zile ale porților deschise. Astfel, antreprenorii, freelancerii și profesioniștii în tehnologie care vor să cunoască membrii comunității și să lucreze gratuit de la TechHub Bucharest pot participa la zilele porților deschise pe 12, 16, 19 și 23 iunie. Tot ce trebuie să facă este să completeze formularul de înregistrare disponibil online pe bucharest.techhub.com.


UBER și FRUFRU anunță lansarea UberFEEDS – o modalitate concretă de a reduce risipa și de a distribui alimente către oamenii care au nevoie de ajutor, cu ajutorul partenerilor UBER.

Zi de zi, sute de produse alimentare sănătoase și proaspete vor ajunge, pentru început, la beneficiarii a trei organizații: Fundația Hospice Casa Speranței, Fundația Regina Maria și Asociația SOS Satele Copiilor. Inițiativa vine în contextul în care, în România, se aruncă anual 5 milioane de tone de mâncare. În același timp, peste 500,000 de persoane suferă de foame și trăiesc zi de zi la limita subzistenței.

Asociațiile care au nevoie de ajutor și vor să ofere produse alimentare beneficiarilor, se pot înscrie completând formularul de aici.

Restaurantele și centrele comerciale care vor să se implice donând produse alimentare prin UberFEEDS se pot înscrie completând formularul disponibil online aici.


Institutul Francez din București și Asociația DECS organizează o nouă întâlnire Noaptea Ideilor, cu tema „Tehnologie și Societate”. Evenimentul, simbolic intitulat Comunicăm … în Siguranță … cu (2×10^15) Putere, va avea loc joi, 15 iunie, în Atrium-ul Institutului Francez din București (Bd. Dacia, nr. 77), începând cu orele 19.00.


Luni, 19 iunie 2017, www.ForeverFolk.com are plăcerea să vă invite la spectacolul ForeverFolk: 9 ani de povești, ocazionat de sărbătorirea a 9 ani de existență a singurului portal de folk din România. Invitații spectacolului ce va avea loc la Happy Cinema (Liberty Center, Șos. Progresului 151 – 171) sunt Cristi Corcioveanu, Puiu Crețu și Marius Matache. Nu vor lipsi piesele reprezentative ale celor trei artiști precum Meseria de copil, Floare de gutui, Dragoste în fân, Azi plouă sau Colind pentru prietenii.

Ora de începere a spectacolului este 19:30. Spectacolul este realizat cu sprijinul Happy Cinema, Domeniilor Sâmburești și Asociației Folkul Acasă În Realitate.


Echipa de Terapie și Activități Asistate de Animale, parte a Clubului Câinilor Utilitari, dă startul proiectului „Doctor cu 4 lăbuțe”. Astfel, 4 câini special antrenați, alături de handlerii lor din echipa de Terapie şi Activităţi Asistate de Animale, vor desfășura programe și activităţi terapeutice pentru copii şi adolescenţi care suferă de afecţiuni oncologice sau dizabilităţi (fizice, motorii şi vizuale), Sindrom Down, Tulburări de Spectru Autist şi pentru vârstnici, beneficiari ai organizațiilor: Asociația Help Autism, Asociația Învingem Autismul, Asociația MAGICAMP, Asociația Down Plus și Asociația Creștină Sfântul Alexandru și Sfântul Nicolae.

„Doctor cu 4 lăbuțe” se desfăşoară pe o perioadă de 6 luni şi are o valoare totală de 39.180 lei, din care 24.400 lei reprezintă contribuţia Fundaţiei Orange. Proiectul este finanţat în cadrul concursului „Susţine un ONG!” ediția 2017, prin care Fundaţia Orange oferă anual fonduri pentru proiecte coordonate de angajaţi ai Orange România.


Debutul în regie al monteurului Ioachim Stroe, scurtmetrajul „Noiembrie”, va fi prezent în selecția oficială a prestigiosului Festival Internațional de Film „Cinema Jove” din Valencia. Evenimentul, ajuns la cea de-a 32-a ediție, va avea loc luna aceasta, în perioada 23 iunie – 1 iulie 2017. „Noiembrie” va reprezenta România în competiția dedicată scurtmetrajelor, alături de producții din Spania, Maroc, Marea Britanie, Franța, Italia, Portugalia sau Statele Unite ale Americii.


 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.