#PoateVăInteresează MAI scoate la concurs 5.416 de posturi (plus încă 9 știri)

Peste 60 de vânzători de street food la primul festival de gen din România, în perioada 9 – 11 septembrie.

Având în vedere deficitul de personal de aproximativ 17.500 de funcții, Ministerul Afacerilor Interne va demara în perioada următoare procedurile de scoatere la concurs a 5.416 de posturi. Cele mai multe dintre aceste funcții, respectiv 2.853, sunt destinate Poliției Române.

iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari spectacole multimedia de 3D video mapping din lume, organizat de Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, începe anul acesta în data de 9 septembrie, cu o serie de evenimente unice, care vor tranforma Bucureștiul în capitala artelor vizuale.

Un blogger rus – arestat pe două luni pentru că a ”vânat” pokemoane într-o biserică.

PRÉSIDENT ajunge la finalul procesului de rebranding al brânzei telemea LaDORNA odată cu lansarea în noul ambalaj a gamei care include trei sortimente – brânză telemea de vacă, de oaie și de capră. Prin lărgirea familiei PRÉSIDENT cu cele trei sortimente de brânză telemea, produse integral din lapte provenit din fermele românești, Lactalis își consolidează portofoliul și imaginea de lider internațional în brânzeturi și lactate.

Internship, traineeship sau practică: ce anume să alegi?

Votați proiectele care vă plac în competiția Raiffeisen Comunități.

Numărul de clipuri video făcute și postate pe paginile românești de Facabook a crescut în ultimele luni.

Grupul german Handshake2Deutschland (H2D) a anunţat lansarea televiziunii pentru refugiaţi H2D. Noul canal free-to-air va fi distrbuit pe reţeaua de cablu Unitymedia şi pe satelitul Astra (19,2 grade est). H2D va fi, de asemenea, disponibil pe platforma online Zattoo, din această săptămână.

O echipă de superfani Star Wars a dezvăluit noua linie mult așteptată de jucării inspirate din filmul “Rogue One: A Star Wars Story” cu ajutorul unei serii de scurt-metraje animate realizate de fani și lansate pe canalul YouTube Star Wars. La finalul unui concurs realizat în colaborare cu rețeaua de creație Tongal, s-a decis formarea unei echipe pentru a compune, regiza și produce scurt-metrajele originale stop-motion realizate de fani care au ca protagoniști jucării cheie din noua linie lansată cu scopul de a iniția un dialog social global cu hashtag-ul #GoRogue.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)