#PoateVăInteresează

Teatrul Masca organizează concurs de proiecte scenografie pentru spectacolul nonverbal ,,ERENDIRA-,, Incredibila şi trista poveste a candidei Eréndira şi a nesăbuitei sale bunici fără suflet, după Gabriel García Márquez, în regia lui Mihai Mălaimare.

În cadrul ediției de anul acesta, a cincea de la începutul campaniei Zâmbeşte România, peste 50.000 de consumatori de toate vârstele s-au alăturat Căpitanului Aquafresh în lupta împotriva răufăcătorilor dinților și și-au luat angajamentul să respecte cei trei pași ai îngrijirii orale (se spală pe dinți de două ori pe zi, merg la medicul dentist în mod regulat, adoptă o dietă sănătoasă și echilibrată), fiind desemnați Agenți 00Carii.

Sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 10.00, în Parcul Tineretului (intrarea Șincai), va avea loc cea de-a zecea ediție a Crosului Casiopeea, dedicat supraviețuitoarelor cancerului la sân. La fel ca în fiecare an, toate fondurile strânse în urma acestui eveniment sunt investite integral în proteze mamare care vor fi oferite femeilor care au trecut printr-o operație de mastectomie.

Vineri, 23 septembrie, ora 21:30, la ARCUB Gabroveni, trupa de improvizație Marțienii va pune în scenă, alături de 3 invitați speciali de la trupa All In, “Wild Wild and Some West” – un spectacol în premieră, creație originală a trupei. Spectacolul este unul de tip “longform”, cu tematică western, în care umorul, conflictele și elementele western se împletesc într-o reprezentație inedită.

NESCAFÉ România a lansat campania națională „Cu adevărat prieteni”, prin care consumatorii sunt încurajați să dezvolte conexiuni în afara mediului virtual și pot câștiga premii care să îi ajute în acest sens, constând în GoPro-uri și kituri de prietenie.

Sâmbătă, 24 septembrie, Biblioteca Metropolitană București vă așteaptă la o noapte albă în Sediul Central „Mihail Sadoveanu”, Filiala „Ion Creangă”, Filiala „Gheorghe Lazăr” și Spațiul “X” adiacent Filialei “Emil Gârleanu”, unde vor avea loc, între 18.00 și 02.00, evenimente-spectacol, sesiuni de board games, schimburi de cărți și tururi interactive de bibliotecă.

Pentru al doilea an, consecutiv, proiectul „Spune Da muzicii clasice!” al asociatiei culturale KaleLarga a iesit castigator in urma concursului de proiecte din cadrul programului cultural Bucuresti – Orasul In- Vizibil, organizat de ARCUB si Primaria Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. In perioada 19 septembrie – 15 noiembrie 2016 copiii din scolile primare ale sectorului 3, Bucuresti, vor beneficia de programul de educatie muzicala derulat de Fonetic Quintet in parteneriat cu ArCub, „Spune DA muzicii clasice!”, ca urmare a succesului avut de prima editie, desfasurata anul precedent in scolile primare ale sectorului 5.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.