#PrimitePeMail 18 mai 2017 #PoateVăInteresează

Tuborg dă startul verii cu noua campanie dedicată sezonului estival – „Tuborg dă tonul la premii și mai mari”. Campania dispune de o mecanică simplă de concurs, prin intermediul căreia fiecare cod unic inscripționat sub capacelele sticlelor sau cheițelor dozelor de bere Tuborg înscris pe www.tuborg.ro sau trimis prin SMS (la 1877) le asigură consumatorilor șansa de a câștiga unul dintre premiile oferite în cadrul promoției. Campania se va desfășura până la data de 31 august.

Cele mai mari premii puse în joc în cadrul campaniei sunt: un apartament în București (situat în complexul City Point), un Range Rover Evoque, patru pachete turistice, constând într-un city break pentru 2 persoane în Barcelona, Berlin, Paris sau Roma, respectiv unul dintre cele 40 laptopuri performante Lenovo, model Yoga 510. În plus, consumatorii pot câștiga instant unul din cele 40.000 de pachete a câte 6 doze de bere Tuborg.


Vodafone Romania introduce in oferta de terminale noul Nokia 3310 2017, versiunea moderna a consacratului model Nokia. Acesta va fi disponibil, pentru inceput, in varianta Dark Blue, urmand ca in perioada urmatoare sa intre in oferta operatorului si versiunile Warm Red si Yellow.

Nokia 3310 2017 vine cu un design reinterpretat si dispune de camera foto si de un ecran de 2.4” polarizat si curbat, care ofera o lizibilitate ridicata in orice conditii de lumina. Terminalul va fi disponibil pentru utilizatorii Vodafone Romania in magazinul online de pe www.vodafone.ro.


Cel mai recent studiu „Future of Business” al FACEBOOK relevă că a învăța unul de la celălalt este cheia pentru a ajuta IMM-urile din România să stăpânească economia digitală: 30% dintre IMM-uri au afirmat că învățând  de la unii la alții este una dintre principalele căi prin care ele obţin informațiile și se educă  pentru a putea gestiona noul mediu digital, pe lângă cursurile offline (39%), a blogurilor sau forumurilor online (41%), a formării online (42%) şi a căutărilor online (68%) , căpătând astfel mai multă încredere în afaceri.

Răspunsurile sondajului derulat în România indică următoarele percepţii asupra încrederii în afaceri, creșterii economice și a comerțului internațional:

Optimismul în economie: conexiunile contează. Când companiile se conectează și învață una de la alta, sunt mai încrezătoare. Peste o treime (35%) dintre întreprinderile care au încredere în economie învață de la alte întreprinderi, în timp ce trei sferturi (76%) dintre întreprinderile care nu au încredere, nu învaţă.

• Comerțul internațional: o comunitate de susținere poate ajuta întreprinderile să se adapteze geografic. Companiile care fac comerț internațional învață din mai multe surse și au un număr peste medie de interese educaționale legate de business. De asemenea, există de trei ori și jumătate mai multe șanse ca acestea să invoce interesul educațional pentru o mai bună informare cu privire la comerțul internațional.

Creșterea locurilor de muncă. Aproape o treime (30% și, respectiv, 34%) dintre întreprinderile care au extins numărul locurilor de muncă în ultimele șase luni, sau care intenționează să facă acest lucru în următoarele șase luni au învățat și de la alte companii. În schimb, în rândul întreprinderilor care au scăzut numărul locurilor de muncă în ultimele șase luni sau intenționează să facă acest lucru în următoarele șase luni, învățarea de la alte companii este mai puțin pronunțată (30% și, respectiv, 24%).


Asociația “Ține de Noi” împreună cu Fundația Hanns Seidel – România și cu colaborarea Coaliției pentru Educație, Coaliției RED, Asociației ROI, World Vision Romania și Asociației Române de Literație vă adresează invitația de a participa la Conferința Națională în domeniul Educației, ediția 2017. Evenimentul se desfășoară pe data de 26 mai, ora 13:00 la Hotel Sheraton, sala Platinum.

Acest eveniment are scopul de a expune toate problemele sistemului educațional românesc prin realizarea unei radiografii asupra unor puncte nodale din acest sistem, cum ar fi analfabetismul funcțional, calitatea cadrelor didactice, coalizarea inițiativelor din domeniul educației în jurul unui proiect sustenabil, depolitizarea sistemului educațional.

Conferinţa va fi urmată în acest an de trei ateliere care se vor desfăşura în paralel, pentru specialiştii implicaţi şi pentru cei interesaţi de cele trei domenii:

1. Învățământul centrat pe beneficiar
2. 2017 – un impuls pentru învățământul profesional și tehnic
3. Stagiile de pregătire și eficiența programelor de inserție pe piața muncii

Sunt invitați să participe toți actorii din sistemul educațional, pentru a reprezenta, din perspective diferite, sistemul de educaţie: profesori, elevi, părinţi, specialişti în educaţie din societatea civilă sau din instituţii publice.


Ia uitați ce înseamnă familia modernă în România, conform studiului de mai jos…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.