#PoateVăInteresează Porcăria de proiect de directivă europeană care vrea să schimbe internetul

Vă recomand să vă faceți timp să mergeți la discuția despre porcăria de proiect de directivă europeană prin care, în esență, niște minți luminate de petrol lampant vor să schimbe, practic, internetul. Este o mizerie ce vor ei să facă, de aia zic: merită să vă faceți timp să mergeți să înțelegeți mai bine de ce, dacă legea trece (și vă dau doar un exemplu din prostiile scrijelite acolo) nu o să mai puteți da un share pe facebook unui articol preferat. Well, da, atât de prost este făcut grămadă proiectul ăla.


Familia Hai Hui vă raportează cam cum este Dubaiul din perspectiva, desigur, unei familii care vrea să petreacă puțintel timp acolo :)


Filmul “Despre trup si suflet” / „On Body and Soul” (r: Ildikó Enyedi) a fost declarat duminica, 18 iunie, marele castigator al celei de-a 10-a editii Sydney Film Festival, cel mai important festival de film din Australia. Trofeul Sydney Film Prize si premiul in valoare de 60.000 de euro se ofera anual celui mai “indraznet si curajos film de actualitate”.


Au început înscrierile la „Baia Mare Beach Handball Challenge” va avea loc între 1-9 iulie, în Centrul Vechi al Municipiului Baia Mare. Competiția se adresează iubitorilor de handbal – amatori sau profesioniști – din toată țara și va avea două categorii: feminin și masculin. De asemenea sunt așteptați în număr cât mai mare spectatori, suporteri, amatori de show sportiv și de relaxare. Singura cerință obligatorie este distracția.


Până pe 28 iunie se desfășoară Campionatul Național de Scrimă pentru copii la Sala de Scrimă ”Ana Pascu” din București. Federația vă ține la curent pe site cu desfășurarea campionatului :)


Orbit si SOS Satele Copiilor au inceput demararea workshop-urilor de igiena orala, organizate in cadrul campaniei “Orbit daruieste zambete”. Acestea se vor desfasura in 54 unitati scolare din Bucuresti, Bacau si Sibiu, fiind destinate celor peste 5.000 de copii din programele SOS Satele Copiilor din cele trei orase si din comunitatile invecinate. La cursurile de igiena orala organizate pana acum au participat 4489 copii, iar pana in luna iulie vor fi desfasurate 193 de workshop-uri in 54 de unitati scolare din Bucuresti, Bacau si Sibiu.


Sector 1, cel mai noi spațiu expozițional din București care se dorește a fi un reper elocvent în arta contemporană, a fost deschis la finalul săptămânii trecute, printr-un vernisaj la care au participat artiști, experți și iubitori de artă, precum și reprezentanți media. Aflat în incinta Combinatului Fondului Plastic din București, spațiul în care este amplasată galeria are o istorie bogată, de câteva decenii, și păstrează elemente din arhitectura inițială a locului, îmbinând stilul industrial cu cel modern. Sector 1 contribuie astfel la procesul de reinventare a Combinatului Fondului Plastic, care se transformă din ce în ce mai mult într-un centru modern de artă contemporană, găzduind mai multe galerii și ateliere pentru artiști.


Se caută terapeut masaj pentru un Spa de 5 stele situat in insula Guernsey, Channel Islands (Canalul Manecii, la 20 km nord de Franta). Dacă vă interesează sau dacă știți pe cineva…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.