#PoateVăInteresează Discriminarea nu se va termina niciodată…

Din păcate, sunt probleme cu Uber Business Profiles, adică varianta prin care poți deconta cursele cu Uber. Am pățit și eu ce zice Manafu (am făcut o cursă de test cu cardul de firmă) și am decis să nu mă complic, așa că tot de pe cardul personal plătesc cursele.

Ce înseamnă hater? Despre chestiunea în cauză, eu mi-am spus părerea, pe sistem de ”nu îi mai băgați în seamă și vor dispărea din viața voastră.

Adi Labos a împlinit 18 ani de presă şi 10.000 de like-uri. La mulți ani, zic! :D

Discriminarea nu se va termina niciodată, indiferent de câte legi împotriva ei va adopta Statul. Este interesant faptul cã oamenii nu își construiesc strategii pentru combaterea discriminării ci pozeazã elegant în victima supremă, se urcă pe un piedestal construit din toată energia negativă cumulată și se abțin”.

Un agricultor român intră de azi în greva foamei. Apropo de asta, uitați-vă la filmul acesta, cu discuția dintre Codruța Filip și niște țărănci din Suciu de Jos, Maramureș. Ca să înțelegeți cât de mare este distanța dintre Palatul Victoria și ce se întâmplă cu adevărat în România adevărată…

Arată bine locul ăsta de camping, Ursa Mica Glamping Resort…

Un comentariu la “#PoateVăInteresează Discriminarea nu se va termina niciodată…

  1. free logo Răspunde

    Dar cine credea ca se termina ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: