#PoateVăInteresează Vizionări de filme dedicate părinților cu bebeluși, noul noul Nokia 3 și altele

Un număr de 100 de organizații și cetățeni s-au constituit din proprie inițiativă într-o platformă civică intitulată ”RESPECT. Platforma pentru Drepturi și Libertăți”, pentru a opri modificarea Constituției într-un mod care restrânge drepturile și libertățile fundamentale, prin redefinirea familiei. Platforma este deschisă în continuare pentru a primi susținători și membri, pornind de la manifestul in care si-a sintetizat viziunea și care este deschis spre a fi semnat de ONG-uri si cetățeni.


În perioada 10 mai – 6 iunie, F64 desfășoară campania “Ordonanță de vacanță -grațieri de până la 40%” și a pregătit cele mai bune oferte pentru vacanță!


Marti seara, romanii au facut cunostinta cu cei 13 gospodari fara pereche. Si-au facut curaj sa se inscrie, au fost plini de emotie cand si-au spus povestea, iar toti isi doresc cu ardoare sa-si cunoasca jumatatea… mai buna! Doamnele si domnisoarele care au vazut in unul dintre cei 13 gospodari un om interesant si potentialul lor partener de viata sunt invitate sa se inscrie pe site-ul emisiunii, gospodarfarapereche.protv.ro, sau sa sune la 0728.188.511!

Prima editie Gospodar fara pereche, noul show Pro TV, a fost lider de audienta pe segmentul publicului comercial, cu 7.8 puncte de rating si 25.4% cota de piata, in timp ce televiziunea clasata pe locul secund a obtinut 5.3 puncte de rating si 17.2% cota de piata.


Centrul de Fotografie Documentară a primit un număr de 102 aplicații pentru primele burse oferite exclusiv pentru proiecte de fotografie documentară. Cele cinci proiecte care au obținut finanțare demonstrează, fiecare în parte, cât de variat poate fi abordată fotografia documentară.

Lucian Bran, Cosmin Bumbuț, Bogdan Croitoru, Nicu Ilfoveanu și Puiu Lățea, Alex Tomazatos sunt câștigătotii celor cinci burse, în valoare de 1.400 euro fiecare, oferite exclusiv pentru proiecte vizuale noi, documentate pe termen lung. Proiectele vor fi publicate în primele albume foto ale Colecției Centrului de Fotografie Documentară, de al cărei design și producție se va ocupa Radu Manelici, unul dintre cei mai premiați designeri de carte din România.

Mai multe detalii despre proiectele câștigătoare găsiți aici.


În perioada 1-4 iunie 2017 a avut loc a treia ediție a Festivalului “Opera Copiilor”, o inițiativă pentru întreaga familie, desfășurată în aer liber, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului. Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului București în colaborare cu Opera Comică pentru Copii și s-a desfășurat în Parcul Herăstrău – la Foișor, la Peluză și pe Aleea Michael Jackson – la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” și la Palatul Național al Copiilor.

Fiecare zi din Festivalul “Opera Copiilor” a oferit celor 30 000 de spectatori un program variat de manifestări în aer liber, ce au implicat peste 190 de artiști pe cele 8 scene ale festivalului. Patru dintre acestea au fost disponibile doar în cadrul Turului OCC, la care au luat parte 2500 de spectatori.


În noul film din seria de animație „Maşini”, produs de Disney-Pixar, îl regăsim pe Fulger McQueen, un veteran al sportului iute, luptând să revină în mijlocul cursei și având de înfruntat ambiția unei tinere generații de piloți mult mai rapizi și siguri pe ei.
Filmul „Cars 3 / Maşini 3” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 16 iunie 2017, fiind disponibil în format 2D și 3D, varianta dublată.


Vodafone Romania introduce in oferta de terminale noul Nokia 3, un smartphone cu ecran IPS de 5” si sistem de operare Android Nougat. In exclusivitate, Vodafone este singurul operator din tara care ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona versiunea Copper White a noului smartphone produs de HMD Global.

Incepand cu data de 19 iunie 2017, clientii pot achizitiona telefonul la un pret de 149 de euro, fara abonament, din magazinele Vodafone din toata tara, din magazinul online si din magazinele partenerilor.


Bucureştenii cinefili se pot bucura de câteva dintre cele mai apreciate titluri ale Festivalului Internațional de Film Transilvania şi la Bucureşti, în exclusivitate la Cinema City din AFI Cotroceni.

În perioada dedicată celui mai important festival de film din România, 2-11 iunie, “California Dreamin’ (Nesfârşit)”, “Baahubali 2: Finalul”, “Afacerea Pigot”, “Twin Peaks: Ultimele 7 zile din viaţa Laurei Palmer” sau “Dumnezeu să ne ierte” sunt doar câteva dintre cele mai mari spectacole transmise în aer liber în Piaţa Unirii din Cluj care vor fi transmise simultan şi în capitală.


Happy Cinema introduce o serie de vizionari special dedicate parintilor cu bebelusi. Este un concept venit in intampinarea nevoilor pe care parintii cu bebelusi le au. În cadrul acestui program, părinții se vor bucura de vizionarea unor filme de top, în condiții speciale: sonorul filmului va fi diminunat, în sală luminile nu vor fi complet stinse, nu vor rula trailere și reclame. Atmosfera prietenoasă și calmă din cinema îi va face pe noii părinți să scape de stres și să se relaxeze la cinema. Prima vizionare va avea loc pe 17 iunie, ora 12:00, cu filmul Rough Night, o comedie pe cinste cu Scarlett Johansson.


Cele mai bune 12 echipe de băieți și fete din țară au luptat weekend-ul acesta pentru titlul de campioni în cea de-a șasea ediție a Cupei Coca-Cola. După două zile pline de energie, echipa de fete a Liceului cu program sportiv a învins la fluierul final cu un scor de 11 la 2, si a ridicat marele trofeu pentru orașul Cluj-Napoca. La băieți, competiția s-a dat între Colegiul Tehnic Feroviar ”Mihai I” București și Liceul „Anghel Saligny” din Ploieşti, iar bucureștenii au dus trofeul acasă, la o diferentă de doar un gol. După emoțiile finalei, marii câștigători vor avea parte de o super experienţă de fotbal la Londra.


Comerțul online va depăși 2,5 miliarde de euro anul acesta și are potențial de a-și dubla valoarea până în 2020, estimează Asociația Română a Magazinelor Online din România (ARMO). Deși dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene România se situează pe ultimul loc în ceea ce privește digitizarea, iar progresele înregistrate în ultimii ani sunt mai degrabă lente, România are perspective foarte bune de creștere în perioada imediat următoare pe fondul măsurilor de dezvoltare a infrastructurii de comunicații, dar și de creștere a competențelor digitale, după cum arată raportul intermediar privind sectorul digital din UE (EDPR), publicat recent de Comisia Europeană.


Ajuns la cea de-a treia ediție, Mânecă din Cânepă (pe 10 și pe 11 iunie, la CampusHUB EFdeN), singurul eveniment din România de promovare a cânepii industriale, va purta, în 2017, haine de festival. De la degustări, workshopuri, dezbateri, conferințe și ateliere creative la concerte live și informații fascinante din universul uneia dintre cele mai versatile plante, cea mai nouă ediție a evenimentului reunește, încă odată, toți prietenii cânepii industriale.


Sun Plaza i-a provocat pe elevii școlilor din Sectorul 4 la un concurs de creativitate, care le-a testat imaginația și talentul artistic. La finalul întrecerii, cei mai inspirați au fost răsplătiți cu un premiu îmbietor, care le va face șederea la școală mai plăcută: o grădină de flori, amenajată exact cum și-au imaginat-o ei.

Peste 450 de elevi din clasele IV-VII s-au înscris în proiectul „Grădina din curtea școlii”, derulat în perioada 1-24 mai 2017 în instituțiile de învățământ din Sectorul 4. Ei s-au organizat în echipe de câte patru pentru a realiza desene, schițe, picturi sau colaje în care să readucă la viață un teren din curtea școlii. În urma jurizării, a fost declarată câștigătoare echipa Flower Power din clasa a V-a D, de la Școala Gimnazială 190: Ana Micliuc, Alexia Chirea, Bianca Nuțu și Teodora Udeanu.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.