#PoateVăInteresează Cum să câștigi branding de 10.000 E

BRANDATHLON este o competitie a brandurilor entuziaste dornice sa isi depaseasca limitele. Poti sa castigi un program de branding in valoare de 10.000 euro (via Loredana).

Smida Jazz Festival are loc între 19-20 august, undeva în Munții Apuseni. Intrare liberă.

Pe 15 august intră în grila programelor Eurosport „Premier League Magazin„, talk-show care va trata săptămânal subiectele de interes din etapele de Premier League. Fostul internațional de tineret, jurnalistul sportiv Dan Chilom va prezenta emisiunea în fiecare luni, de la ora 20:30.

Din 31 august începe Cursul de marketing Online pentru Muzicienii Independenti (si echipele lor), powered by Anca Lupeș.

Între 10-14 august se întâmplă Săptămâna Haferland, cel mai mare festival dedicat culturii săsești din Transilvania. În cadrul festivalului, Curtea Veche Publishing și Fundația Michael Schmidt lansează proiectul „Pe urmele sașilor”, o colecție de fotografii realizate de Barna Nemethi ce surprind Ţara Ovăzului (Haferland), ţinutul de poveste al Transilvaniei, aducând un omagiu culturii saşilor şi influenţei acestora asupra obiceiurilor cunoscute astăzi.

Interviu cu Cristiana Oprea, pilot debutant de raliu și urbanist.

Agentiile Artvendo si Media Concept Store au reusit, dupa trei ani de investigari si provocari, sa implementeze in Romania conceptul de „Slide Urban” – cel mai lung si unul dintre cele mai spectaculoase tobogane din lume, avand 330 de metri.

Asociatia Interculturala de Traditii, prin fondatorul acesteia, Peter Hurley, organizeaza cea de-a saptea editie a proiectului Drumul Lung spre Cimitirul Vesel, in perioada 14 – 21 august 2016.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “#PoateVăInteresează Cum să câștigi branding de 10.000 E”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)