21.07.2017

#PoateVăInteresează Cum să câștigi branding de 10.000 E

Informații oferite de casastiti

BRANDATHLON este o competitie a brandurilor entuziaste dornice sa isi depaseasca limitele. Poti sa castigi un program de branding in valoare de 10.000 euro (via Loredana).

Smida Jazz Festival are loc între 19-20 august, undeva în Munții Apuseni. Intrare liberă.

Pe 15 august intră în grila programelor Eurosport „Premier League Magazin„, talk-show care va trata săptămânal subiectele de interes din etapele de Premier League. Fostul internațional de tineret, jurnalistul sportiv Dan Chilom va prezenta emisiunea în fiecare luni, de la ora 20:30.

Din 31 august începe Cursul de marketing Online pentru Muzicienii Independenti (si echipele lor), powered by Anca Lupeș.

Între 10-14 august se întâmplă Săptămâna Haferland, cel mai mare festival dedicat culturii săsești din Transilvania. În cadrul festivalului, Curtea Veche Publishing și Fundația Michael Schmidt lansează proiectul „Pe urmele sașilor”, o colecție de fotografii realizate de Barna Nemethi ce surprind Ţara Ovăzului (Haferland), ţinutul de poveste al Transilvaniei, aducând un omagiu culturii saşilor şi influenţei acestora asupra obiceiurilor cunoscute astăzi.

Interviu cu Cristiana Oprea, pilot debutant de raliu și urbanist.

Agentiile Artvendo si Media Concept Store au reusit, dupa trei ani de investigari si provocari, sa implementeze in Romania conceptul de „Slide Urban” – cel mai lung si unul dintre cele mai spectaculoase tobogane din lume, avand 330 de metri.

Asociatia Interculturala de Traditii, prin fondatorul acesteia, Peter Hurley, organizeaza cea de-a saptea editie a proiectului Drumul Lung spre Cimitirul Vesel, in perioada 14 – 21 august 2016.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

#PoateVăInteresează 415 ani de la uciderea lui Mihai Viteazu

Depanero lansează aplicațiile pentru iOS și Android

Un comentariu

  1. Curtea Veche Publishing
    miercuri, 10 august 2016, 17:16

    Mulțumim pentru includere, Cristian! :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *