Samsung a lansat filmul „The Chant”

Samsung Electronics, partenerul olimpic global în categoria Wireless Communications Equipment al Jocurilor Olimpice de la Rio, a lansat „The Chant”, cel mai recent film. Acesta o are în prim-plan pe atleta din Sudanul de Sud, Margret Rumat Rumat Hassan (ștafeta de 400m, Sudanul de Sud), care va concura la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 pentru țara sa, pentru prima dată în istorie.

Filmul „The Chant face parte din angajamentul Samsung de a susține inițiativele celor cu spirit inovator, punând în evidență perseverența și voința de a lupta împotriva sorții, factori care duc la un progres semnificativ. Prin „The Chant”, Samsung prezintă lumii o altă poveste extraordinară despre depășirea barierelor. Filmul transmite felul în care Jocurile Olimpice exprimă armonie și celebrează progresul umanității, generând legături culturale, personale și tehnologice.

Mai devreme în acest an, Samsung a lansat un scurt film documentar, A Fighting Chance, prezentând poveștile despre curaj, speranță și perseverență pe care patru atleți plini de speranță le-au trăit în timp ce depășeau barierele pentru a-și împlini visurile: acelea de a câștiga medalii olimpice și a face istorie în țara lor.

P. S. Găsiți filmul aici.

https://www.youtube.com/watch?v=KE1myHdqlWM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.