Samsung vine cu surprize pentru utilizatorii Galaxy S6

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Utilizatorii Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 edge au motive să se bucure pentru că Samsung Electronics România și-a mărit gama de aplicații pentru ei.

Dintre ele, menționez aplicațiile dedicate celor mici: „Descoperă Universul” , „Haplea: Fructe și LEgume” și „Culori cu Fleosc”, dar și o aplicație pentru cei mari: „Trust4Mobile”.

Mai multe detalii despre aplicații, aflați după cum urmează:

Pukini a realizat pentru copii aplicația de cultură generală „Descoperă Universul”, oferită gratuit posesorilor de Galaxy S6 și Galaxy S6 edge. Aplicația „Descoperă Universul” deslușește tainele Universului, oferindu-le copiilor informații pe înțelesul lor, sub forma unei povești. Copiii parcurg o călătorie imaginară prin Univers, alături de Puksa Mica și Puks, două comete drăgălașe și curioase, dornice de aventură, care își pun întrebări, explorează și află răspunsuri. Astfel, copiii vor afla ce este universul, cât e de mare acesta, câte planete există, ce sunt asteroizii și constelațiile. Aplicația reprezintă un instrument alternativ de transmitere a informațiilor de cultură generală către copii, prin metode accesibile, moderne și inovatoare.

Kidsopia a dezvoltat aplicațiile „Haplea: Fructe și Legume” și „Culori cu Fleosc“, ambele disponibile gratuit pe Galaxy S6 și Galaxy S6 edge. Prin aceste aplicații, dezvoltatorii le oferă părinților ajutor în procesul de educare al copiilor prin joacă, bazându-se pe exercițiu și practică. Aplicațiile îi ajută pe copii în procesul de învățare al domeniilor precum știință, biologie, artă, logică și dezvoltarea emoțională. Cu ajutorul acestora, copilul va trece printr-un proces constând în trei etape:

  • acumularea și înțelegerea noilor concepte
  • fundamentarea acestor noțiuni prin procesul de exersare
  • dezvoltarea capacității de a recunoaște, asocia și aplica aceste noi informații.

Trust4Mobile este o aplicație realizată de CertSign și este disponibilă în pachetul standard de aplicații Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, după ce a fost inclusă pentru prima dată pe dispozitivele Samsung Galaxy Note4 în 2014. Trust4Mobile oferă o conexiune criptată între utilizatori, conferind nivelul maxim de securitate informațiilor comunicate. Cu Trust4Mobile, informațiile comunicate sunt criptate în timp real, pe telefonul utilizatorului, prin intermediul unui certificat digital emis de certSIGN, sunt transmise printr-o conexiune securizată și sunt decriptate în timp real pe telefonul interlocutorului. Aplicația a fost concepută pentru a proteja confidențialitatea comunicațiilor voce și text ale utilizatorilor de dispozitive mobile. Utilizatorii Samsung Galaxy S6 vor putea folosi gratuit toate funcționalitățile aplicației Trust4Mobile pe o perioadă de 6 luni de la momentul activării, având posibilitatea ca la sfârșitul celor șase luni să o achiziționeze din Samsung Galaxy Apps sau de pe site-ul oficial al aplicației.

Este bine să mai știți că aplicațiile au fost dezvoltate în parteneriat cu Pukini, Kidsopia și CertSign, dar și că au fost dezvoltate la nivel local.

Samsung Galaxy S6 edge Gold_Platinum

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Samsung vine cu surprize pentru utilizatorii Galaxy S6”

  1. Pingback: Dacă tot vă lasați copiii cu tablete și cu smartphone, ia să vă dau niște aplicații pentru ei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)