Vă dau un motiv să vă enervați pe Adi Hădean

Bine, presupun că dacă ne scociorâm (regionalism, nu vă impacientați :D) bine prin cele colțuri ale sufletului, putem să găsim mai multe motive ca să ne enerveze Adi Hădean. Cum ar fi că ne începem dimineața cu mâna tremurândă pe mouse, încercând să ne opunem din toți rărunchii dorinței nestăvilite de a nu da click de a nu da click de a nu da click pe rețetele alea cu poze de foioioioioi de le pune el dimineața pe blog/facebook/twitter dar, firește, că nu reușim, dăm click, deci, și toată dimineața noastră este ruinată definitiv de ploaia care ne plouă masiv printre dinți… ? :))

Dar io v-aș da un alt motiv. Ăsta. Și ca să nu dați link (să nu ziceți că îmi fac trafic către sportlocal.ro, deși acolo e info oficial :D) vă spun că Hădean al nostru va purta un pic torța olimpică pe pământ englezesc, așa să dea bine la poze și să reprezinte România cu cinste pe acolo :D O idee foarte mișto a celor de la Samsung, pe care o salut cu voioișie și pe această cale :D

Mai jos o galerie foto. Cu poze oficiale. Nu de alea cum am făcut eu cu aparatul lui Adi la conferința de presă de cred că îi este rușine să le arate la lume… =))

[nggallery id=6]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Vă dau un motiv să vă enervați pe Adi Hădean”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)