Cu F64 plantezi și fotografiezi. Pe bune :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Mai exact, sub deviza “Fotograful nu e om până nu plantează un pom” (cât de mișto e asta?), echipa F64, susținută de Mai Mult Verde, va merge să planteze 100 de copaci şi va arăta tuturor efectele contribuţiei lor, într-un reportaj foto-video.

Între noi fie vorba, echipa F64 sper să arate mai bine decât personajul din imagine prezent la una dintre plantările organizate de Mai Mult Verde. :))

f64

Revenind, partea cool este că oricine (adică și io și tu) se poate implica în această acţiune, dacă plasează o comandă de produse ori accesorii foto-video în perioada 24 februarie – 8 martie 2016, ajutând astfel la îngrijirea naturii.

P. S. Succes la plantat, fete și băieți! Abia așteptăm reportajul acela. :D

f64

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)