Gata, m-am hotărât pe cine susțin la Vocea României. Sort of…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Motivele pentru care colega cu pricina mi-a făcut cu ochiul sunt multe. Dar vă dau doar 3, așa, din goana internetului.

Motivul 1. Cine zică că tovarășa Bălan nu are voce splendidă, să mai bage o fisă!

Motivul 2. Colegul ei de apartament, Gabriel Bălan, mi-e tare simpatic. Nu știu de ce. Nu l-am cunoscut niciodată live, doar povestim pe facebook. Dar mi-e simpatic. Punct :D

Motivul 3. Mi-a plăcut perioada ei cu Impact (să nu mai spuneți nimănui, dar io, rocker bătrân și pe alocuri simpatic, am oareșce slăbiciune pentru muzica dance, shhhhht…).

Ziceam, deci, că până în urmă cu vreo trei zile eram chitit pe Cristina. Că nu am anunțat asta mai repede, ehe, ce vreți de la mine, am o perioada în care numai io nu vă doresc să fiți pe linie de time management…

Acuma să nu credeți că mi-am schimbat opțiunea. Căci Cristina Bălan este numero 1 pentru mine la Vocea României. Doar că în loc să fie singura pe care o pomenesc, uite că mai zic de cineva.

Și numai Daniel Pop este de vină pentru asta. Căci, pișicherul și derbedeul ăsta simpatic, a reușit, prin câteva mesaje bine încondeiate, să mă facă să o ascult mai pe îndelete de Nora Deneș. Și să îmi placă. Și să mă determine să zic nu doar că mă duc înainte cu Cristina Bălan, ci că o parte din mine o vrea și pe Nora să facă să fie bine să nu fie rău.

Mno, ce dilemă… De fapt, nu e nici o dilemă. Pentru că ambele tovarășe prestează foarte bine. Așa că eu o să mă bucur pentru fiecare în parte. Dar și pentru fiecare individual, căci, nu-i așa este un concurs, care, ca orice concurs, trebe să aibă un câștigător.

Și, dacă vreți să mă acuzați de indecizie, puteți să o faceți liniștiți. Căci pledez vinovat. Și îmi asum pedeapsa. Ceea ce vă doresc și dumneavoastră :D

Ah, că tot vorbim despre Vocea României, ați văzut că puteți ajunge să vedeți finala live și acustic de la locul faptei dacă prestați corespunzător pe twitter?

No bun, așa, ca o pregătire pentru diseară, ia să mai ascult o dată vocile celor două tovarășe. Cu mențiunea că pe Nora o puteți vedea în postura de moroșancă simpatică.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Gata, m-am hotărât pe cine susțin la Vocea României. Sort of…”

  1. Eu il sustin pe Maruta! :))) Acum lasand gluma la o parte Nora chiar are o voce de voce. Inca nu mi-am format niste preferinte concrete, probabil acum dupa primele selectii live o sa-mi fac o parare.

  2. Adrian Andrei Oltean

    Aş putea ieşi în stradă pentru ca regulamentul Vocii să se schimbă şi să accepte şi 2 câştigători. Pe Cristina o ştiu dinaintea Norei. Pe Nora am ascultat-o muuult mai mult decât pe Cristina. ( Împrejurări tulburi, poveste lungă… ) So… Ce program aveţi în week-end? Cine mai iese cu mine?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)