Care vine să mă vadă cântând la debutul meu?

Abia aștept seara de 8 iulie :D Pentru că veți fi martori ai debutului meu cântăristic :)) Serios, mă veți putea vedea cântând în DreamTeamRO Band :)) alături de Marius ”Make” Matache, Vlad Dulea, Claudiu Ciobanu, Ștefan Murgeanu și (așteptăm încă o confirmare) Nicu Info-Delta.

Aș vrea să profit de ocazie și, firește, să mă laud: vom cânta o piesă pe care am compus-o io cu mânuțele astea două în perioada liceului :D Dap, deci va fi un fel de concert muzicalo-arheologic :)) Iar dacă voi cei care veți fi prezenți acolo vă veți distra măcar jumătate de cum ne distrăm noi la repetiții, atunci zău că merită să veniți :))

Make va mai cânta alături de Folk Imperfect Band, iar Vlad Dulea alături de Trupa Atelier și Eugen Cristea.

Și pentru că Make pune la bătaie și 10 cduri cu muzică folk, care vor fi date printr-o tragere la sorți, pun și eu la bătaie 5 cărți despre China traduse de mine, tot prin tragere la sorți, pe care voi da câte un autograf personalizat pentru fiecare câștigător, dar nu așa oricum, ci în versuri :D

Evenimentul va avea loc la Terasa Casa Latina (sos. Panduri nr. 71). Taxa de participare la eveniment este de 30 de lei, iar biletele se pot cumpăra de la fața locului. Inscrierile se fac lasand un comentariu aici.

Toate încasările merg la Vlăduț, căruia îi urez și eu un puțintel întârziat La mulți ani pentru ziua de 17 iunie :)

6 comentarii la “Care vine să mă vadă cântând la debutul meu?

  1. Vlad pentru Vlăduț « Vlad Dulea
  2. #VLADUT « Inside my mind
  3. Zen Of Blogging Reply

    Vai cjinezule, dar ma uimesti! Acum stii sa si canti! Bravoo baiatule!

  4. #VLADUT | Lucian Marin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.