Little People, acești imenși față de care simțim multă, multă, multă prețuire…

Mi-s tare dragi cei de la Asociația Little People. Îi urmăresc mereu și salut, de fiecare dată când am ocazia, munca extraordinară pe care o fac. Am și fost în câteva rânduri să îi văd în acțiune și concluzia mea despre ei este una decisivă: vă mulțumim, dragilor, că existați și că pentru noi, cei mult mai slabi decât voi, sunteți niște imenși față de care simțim doar multă, multă, multă prețuire :)

bandana little peoplePentru cei care nu știți ce înseamnă Little People, rezum, cu emoția de rigoare: Tinerii supraviețuitori de cancer.

Mă implic și anul acesta în campania lor ”Zilele Bandanei”. Adică voi da un SMS cu cuvântul CANCER la 8844 ca să susțin activitatea organizației. Îmi voi menține donația în fiecare lună, pentru că sistemul permite acest lucru. Dacă voi vreți să donați doar cu această ocazie și să nu fie o donație repetitivă, o să primiți reply la SMS în care veți fi instruiți cum să procedați în continuare.

Vă îndemn să dați și voi un SMS. Și să vă gândiți că cei 2 Euro pe care îi donați pleacă înspre niște tineri fabuloși, pentru care viața înseamnă mult mai mult decât înseamnă pentru noi ceilalți. Gândiți-vă că gestul vostru este un fel de ”mulțumesc” adresat celor care, fiecare dintre ei, sunt niște lecții de viață pentru noi toți ceilalți. Și vă mulțumesc de pe acum pentru că faceți asta.

Doneaza 2 euro/luna. Trimite cuvantul CANCER la 8844.Trimite cuvântul CANCER prin sms la 8844 și alege să susții lună de lună copiii din România bolnavi de cancer. Tinerii supraviețuitori de cancer sunt dovada pentru fiecare copil bolnav aflat în tratament activ, că experiența luptei împotriva cancerului nu este un sfârșit de drum.

Posted by Asociatia Little People Romania on Wednesday, 3 February 2016

Salut cu această ocazie și lansarea aplicației „Leul Curajos”, prima aplicație mobilă pentru copiii bolnavi de cancer din România, dezvoltată cu sprijinul Fundației Vodafone România prin Programul Mobile for Good (grozav ce face Fundația Vodafone cu acest program, absolut grozav!).

Este vorba despre o interfață dinamică și interactivă a programului zilnic de suport al pacienților ”Nu Mi-e Frică!”, care a fost implementată pentru început în secția de oncopediatrie a Institutului Oncologic Prof. Dr. I. Chiricuță Cluj Napoca, pentru a fi ulterior extinsă în opt secții de oncopeditrie din toată țara.

Lansarea unei aplicații mobile care să permită evaluarea din punct de vedere psihosocial a nevoilor cu care se confruntă un copil bolnav de cancer reprezintă un element de noutate și unicitate în domeniul oncopediatriei și un punct de pornire în elaborarea unor studii naționale de specialitate.

Datele obținute în urma folosirii aplicației vor oferi specialiștilor Asociației Little People informații extrem de importante despre provocările prin care trece fiecare pacient de-a lungul tratamentului. Va fi astfel posibilă personalizarea şi implicit eficientizarea activităţilor terapeutice astfel încât copiii și adolescenții afectați de cancer să obțină mai multe informații despre experiența bolii și să înțeleagă şi să accepte necesitatea tratamentului.

Aplicaţia „Leul Curajos” este disponibilă doar pentru pacienții oncopediatrie și poate fi descărcată în mod gratuit din Magazinul Google Play (pentru utilizatorii de terminale cu sistem de operare Android) şi în curând din App Store.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Little People, acești imenși față de care simțim multă, multă, multă prețuire…”

  1. Pingback: Trebuie să iubești foarte mult oamenii. Și, dacă îi iubești, trebuie să le alini suferința - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.