Stimați bloggeri

Așa începea un document pe care l-am primit pe mail. Și pe care l-am deschis (deși, după regulile astea ale noastre puteam lejer să îl consider spam, căci nu îmi era adresat mie și nici nu îl solicitasem) pentru că așa fac eu cu unele chestii, căci, firește, sunt curios foc. Iar de data asta, nu doar că nu mi-a părut rău că nu l-am șters, ci chiar m-am felicitat. Vă invit să citiți mai jos de ce. Cât despre faptul că nu așa se comunică un astfel de eveniment, indiferent cât de impresionat este (și acesta chiar este) vom vorbi altă dată. Căci, la urma urmei, și dacă anunți a doua venire a lui Hristos în felul ăsta, tot spam este.

In data de 2 octombrie, Ziua LiveSTRONG, zi mondiala de actiune si celebrare a supravietuirii, Iulian Novac si Marian Gabriel, alergatori profesionisti inspirati de semnificatia si amploarea la nivel mondial a zilei LiveSTRONG, in parteneriat cu Asociatia Little People si Fundatia Lance Armstrong din Statele Unite ale Americii, vor da startul cursei de 700 de kilometri cumulat, care va fi parcursa in 7 zile, din Sfantul Gheorghe pana la Bucuresti. Traseul de alergare va uni in forma literei C (contra cancer) urmatoarele localitati: Sf. Gheorghe, Brasov, Rucar, Vulturesti, Goranesti, Fusea din Deal, Buftea si Bucuresti.

2 octombrie Maratonul Contra Cancer va debuta in Municipiul Sfantu-Gheorghe, startul va fi dat dupa conferinta de presa de la ora 09:00, din incinta Hotelului Park (str. Gabor Aron nr. 12-14).

2 octombrie Ziua LIVESTRONG, zi mondiala de celebrare a supravietuirii. Vor avea loc actiuni de promovarea a mesajului supravietuirii in: Timisoara, Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, orase in care Asociatia Little People Romania isi desfasoara zilnic activitatea in sprijinul copiilor si adolescentilor bolnavi de cancer.

Simbolul campaniei este bratara galbena cu inscriptia “Temerarii stiu ca se poate –Poti Si Tu!”. Bratarile pot fi comandate si online pe: http://www.thelittle-people.org/LPA_website/You_can_too.html

3 octombrie: alergatorii vor ajunge la Brasov, unde la ora 10:00, in incinta Primariei Municipiului Brasov (Bd. Eroilor nr. 8) va fi organizata o conferinta de presa. Dupa finalizarea conferintei de presa alergatorii is vor relua cursa.

9 octombrie, alergatorii maratonului, membrii clubului Temerarii din Bucuresti alaturi de Maiestatea Sa Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti si echipa Ambasadei Britanice vor parcurge ultimii 42 de km la Bucharest City Marathon. Va invitam sa ne sustineti!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Stimați bloggeri”

  1. Pingback: Va place rugby-ul? Iata ocazia potrivita! : Pagina personala Marius Matache

  2. Pingback: Maratonul Contra Cancer

  3. 1. Nu inteleg – 700 km cumulat . Pot primi o detaliere?
    2. Regret, dar exista o exprimare gresita „Maiestatea Sa ambasadorul…” . Este ambasador, nu rege, deci Excelenta Sa ambasadorul.
    3. Succes!

  4. Pingback: Multe vesti bune si lucruri frumoase pe scurt : Pagina personala Marius Matache

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.