Stimați bloggeri

Așa începea un document pe care l-am primit pe mail. Și pe care l-am deschis (deși, după regulile astea ale noastre puteam lejer să îl consider spam, căci nu îmi era adresat mie și nici nu îl solicitasem) pentru că așa fac eu cu unele chestii, căci, firește, sunt curios foc. Iar de data asta, nu doar că nu mi-a părut rău că nu l-am șters, ci chiar m-am felicitat. Vă invit să citiți mai jos de ce. Cât despre faptul că nu așa se comunică un astfel de eveniment, indiferent cât de impresionat este (și acesta chiar este) vom vorbi altă dată. Căci, la urma urmei, și dacă anunți a doua venire a lui Hristos în felul ăsta, tot spam este.

In data de 2 octombrie, Ziua LiveSTRONG, zi mondiala de actiune si celebrare a supravietuirii, Iulian Novac si Marian Gabriel, alergatori profesionisti inspirati de semnificatia si amploarea la nivel mondial a zilei LiveSTRONG, in parteneriat cu Asociatia Little People si Fundatia Lance Armstrong din Statele Unite ale Americii, vor da startul cursei de 700 de kilometri cumulat, care va fi parcursa in 7 zile, din Sfantul Gheorghe pana la Bucuresti. Traseul de alergare va uni in forma literei C (contra cancer) urmatoarele localitati: Sf. Gheorghe, Brasov, Rucar, Vulturesti, Goranesti, Fusea din Deal, Buftea si Bucuresti.

2 octombrie Maratonul Contra Cancer va debuta in Municipiul Sfantu-Gheorghe, startul va fi dat dupa conferinta de presa de la ora 09:00, din incinta Hotelului Park (str. Gabor Aron nr. 12-14).

2 octombrie Ziua LIVESTRONG, zi mondiala de celebrare a supravietuirii. Vor avea loc actiuni de promovarea a mesajului supravietuirii in: Timisoara, Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, orase in care Asociatia Little People Romania isi desfasoara zilnic activitatea in sprijinul copiilor si adolescentilor bolnavi de cancer.

Simbolul campaniei este bratara galbena cu inscriptia “Temerarii stiu ca se poate –Poti Si Tu!”. Bratarile pot fi comandate si online pe: http://www.thelittle-people.org/LPA_website/You_can_too.html

3 octombrie: alergatorii vor ajunge la Brasov, unde la ora 10:00, in incinta Primariei Municipiului Brasov (Bd. Eroilor nr. 8) va fi organizata o conferinta de presa. Dupa finalizarea conferintei de presa alergatorii is vor relua cursa.

9 octombrie, alergatorii maratonului, membrii clubului Temerarii din Bucuresti alaturi de Maiestatea Sa Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti si echipa Ambasadei Britanice vor parcurge ultimii 42 de km la Bucharest City Marathon. Va invitam sa ne sustineti!

8 comentarii la “Stimați bloggeri

 1. Valy Răspunde

  L-a primit si eu si am draftul pregatit. Imediat ii dau drumul :)

 2. Maratonul Contra Cancer
 3. Andrei Răspunde

  700 km în 7 zile?! Adică oamenii ăștia aleargă 100 km pe zi timp de 7 zile?! Sau nu am înțeles eu bine?

 4. Delia Răspunde

  1. Nu inteleg – 700 km cumulat . Pot primi o detaliere?
  2. Regret, dar exista o exprimare gresita „Maiestatea Sa ambasadorul…” . Este ambasador, nu rege, deci Excelenta Sa ambasadorul.
  3. Succes!

 5. Elena Răspunde

  Iulian Novac e prieten de-al meu din Braila :D Voi scrie si eu despre nebunia asta :)

 6. Ionut Răspunde

  A fost frumoasa initiativa asta. Se mai primesc si spam-uri de calitate ;)) asa ca nu le mai treceti cu vederea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: