Bravo, Fundația Vodafone România, pentru că susțineți programul Caravana cu Medici și în 2017!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Fundația Vodafone România finanțează programul Caravana cu Medici și în 2017, alocând un buget de 180.000 de lei, pentru a susține activitatea caravanei de a oferi acces gratuit la servicii medicale moderne persoanelor defavorizate din mediul rural.
Echipa Asociației Caravana cu Medici este formată din medici specialiști, rezidenți, studenți la medicină sau la sociologie, care se deplasează lunar pentru a consulta localnicii din sate izolate în care serviciile medicale sunt greu accesibile.

Fundația Vodafone România a susținut Caravana cu Medici și în anul 2016 cu un buget de 171.500 de lei. Până în prezent, peste 2.200 de pacienți din 12 localități izolate din mediul rural, care au acces redus sau inexistent la serviciile medicale de bază, au beneficiat, datorită acestui program, de analize medicale, investigații și consultații medicale multidisciplinare gratuite. În urma consulturilor de specialitate, afecțiunile cel mai des întâlnite au fost cele cardiovasculare, peste 40% dintre pacienți suferind de hipertensiune arterială și complicații ale acesteia, precum și infecțiile cronice cu virusuri hepatice B și C depistate la 136 de persoane dintre cele investigate.

„Proiectul Caravana cu Medici atinge două dintre ariile noastre strategice: serviciile de sănătate și sprijinirea persoanelor din zonele rurale defavorizate. Rezultatele obținute de această echipă de tineri entuziaști în primul an de derulare a programului au fost un argument puternic în decizia de a sprijini inițiativa lor pentru încă 12 luni”, a declarat Angela Galeța, directorul Fundației Vodafone România.

„Ceea ce pune în mișcare Caravana cu Medici este parteneriatul dintre echipa de medici, acei oameni care nu se rezumă doar la slujba din centrele medicale, și sponsorii inițiativei. Mă refer aici la acel transfer de bunăvoință, de resurse și de valori umane pentru o Românie mai bună, mai sănătoasă, mai responsabilă. Fundația Vodafone România ne-a susținut demersurile și a înțeles misiunea noastră. Cred că scopul comun este ceea ce stă la baza unei relații autentice și productive”, a declarat Mihai Ranete, președintele Asociației Caravana cu Medici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)