Voi știți de ce se poartă galben pe 2 octombrie?

Asociația Little People îmbracă galben, anual, pe data de 2 octombrie, în semn de respect pentru supraviețuitorii cancerului și ne invită și pe noi să îi urmăm exemplul și să ne alăturăm campaniei:

Culoarea galben este simbolul solidarității. Schimbați-vă poza de profil pe Facebook într-o imagine de culoare galben și folosiți hashtag-urile: #AsociatiaLittlePeople, #ZiuaGalbena sau purtați galben, faceți o poză și încărcați-o pe pagina de Facebook a asociației.

La nivel naţional, o serie de acţiuni dedicate acestei zile au fost pregătite, atât în secţiile de oncopediatrie în care ne desfăşurăm zilnic activitatea cât şi în mijlocul comunităţii (şcoli, grădiniţe, companii, centre comerciale). Pe secţiile de oncopediatrie, am pregătit programe speciale cu tematica galbenă care să le amintească copiilor şi adolescenţilor că există speranţă!

,,Toate ne stau în putinţă dacă vrem… Şi noi, Temerarii, avem puterea şi şansa de a schimba vieţile celor aflaţi acum în suferinţă, dându-ne, pe noi, ca exemplu grăitor că se poate învinge boala, că nu trebuie să îşi piardă nicidecum curajul. – A.F” este mesajul unei tinere supravieţuitoare, membră a Clubului Temerarii – Comunitatea tinerilor români supraviețuitori de cancer.

Voluntarii asociației, omuleții în galben, vă așteaptă cu multe surprize în toată țara. Unde credeți?

Timișoara – 02 și 03 octombrie, Iulius Mall între 12:00 – 20:00
Târgu Mureș – 02 octombrie, Promenada Mall între 12:00 – 20:00
Iași2 octombrie, Palas Mall între 12:00 – 20:00
București03 octombrie, Afi Palace Cotroceni,  între 11:00 – 19:00
Cluj Napoca02 și 03 octombrie, Iulius Mall, între 11:00 – 19:00

unnamed (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: