Cum puteți programa o consultație la Dr. Lou Jacobs, chiropractor american de top

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Intermedicas, prima clinică de second opinion din România, îl aduce la București pe dr. Lou Jacobs, renumit chiropractor din Statele Unite ale Americii. Tratamentul chiropractic se adresează unei arii largi de afecțiuni, precum durerile de spate, migrenele sau problemele neurologice.

dr. Lou JacobsDr. Lou Jacobs, primul chiropractor american atestat în România și unul dintre cei doi chiropractori recunoscuți de către Ministerul Sănătății, va oferi consultații de specialitate în București, în perioada 8 februarie – 2 martie.

Chiropractica este o formă de medicină alternativă care se concentrează pe manipularea gentilă a coloanei vertebrale pentru a elimina dereglările sistemului nervos, ameliorând diverse condiții medicale. Cele mai comune dintre acestea sunt durerile de spate, migrenele și durerile de cap, hipertensiunea, astmul, infecțiile urechii, alergiile, sciatica, scolioza, hernia de disc sau nevralgiile. Tratamentul chiropractic s-a dovedit eficient și în ameliorarea durerilor cauzate de leziuni produse în cadrul activității sportive sau dureri legate de sarcină.

Dr. Lou Jacobs este fondatorul Centrului Jacobs de Chiropractică, Acupunctură și Chiropractică Perinatală și Pediatrică din Maine, SUA. În cei peste 13 ani de experiență, dr. Lou a rezolvat cu succes un număr semnificativ de cazuri complexe.

Dr. Jacobs combină îngirjiri medicale specializate cu metode sofisticate de diagnosticare, tratament și reabilitare atât pentru adulți, cât și pentru copii. Are instruire completă în cadrul „Asociației Internaționale de Chiropractică Pediatrică” pentru a lucra cu femeile gravide (înainte, în timpul și după naștere), mamele și copii. De asemenea, dr. Jabobs este specialist în Chiropractică Perinatală și Pediatrică fiind licențiat pentru a efectua tehnici precum Webster sau Bowen (terapii holistice, neinvazive de eliberare a durerii care favorizează procesul de vindecare).

“Sunt entuziasmat să colaborez cu Intermedicas. Cred că pacienții au nevoie să înțeleagă beneficiile unice ale chiropracticii în comparație cu orice altă metodă de tratament. Indiferent de vârstă, de la copii, adulți sau persoane în vârstă, indiferent de prezența sau absența simptomelor, chiropractica este o resursă medicală menită să îi ajute pe pacienți să  atingă potențialului optim de sănătate”, a adăugat dr. Lou Jacobs.

Ana Maria Marian _Intermedicas“Chiropractica este o terapie extrem de populară la nivel internațional. În România este o practică medicală nouă, efectuată, de cele mai multe ori, de personal neinstruit. Gradul de satisfacție al pacienților este înalt, iar studiile recente au dovedit că, în comparație cu metodele convenționale de tratament medical, chiropractica poate fi mai sigură și mai eficientă în tratarea unui număr mare de probleme medicale. Suntem onorați să punem la dispoziția pacienților români expertiza doctorului Lou Jacobs”, a declarat Ana Maria Marian, CEO Intermedicas.

Conform unui articol publicat recent de Harvard Medical School, chiropractica este o formă eficientă de ameliorare a durerii. În prezent, un număr ridicat de pacienți americani apelează la chiropractori, însă multe persoane nu au suficiente informații despre tipurile de dureri care pot fi ameliorate prin ajustări chiropractice. De asemenea, chiropractorii completează, de cele mai multe ori, tratamentele recomandate de medici specialiști sau chirurgi în tratarea diferitelor probleme medicale. (Harvard Health Publications, 2015).

Dr. Jacobs este licențiat al Universității Maine (S.U.A ) și al Universității de Politehnică din Beijing, China. Diploma de doctor în chiropractică a primit-o de la „Colegiul de chiropractică Cleveland” din Kansas, Missouri, Statele Unite ale Americii. De asemenea, este membru al Asociației Internaționale de Chiropractică Pediatrică, al Asociației de Chiropractică din Maine, al Asociației Internaționale de Chiropractică și al Federației Internaționale de Chiropractică. Pe lângă acestea, dr. Jacobs a acumulat peste o sută de ore de educație chiropractică de la absolivrea studiilor superioare.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cum puteți programa o consultație la Dr. Lou Jacobs, chiropractor american de top”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)