Dr. Youssef Tammam, specialist în chirurgie cardiacă, vine în București

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă doresc să nu aveți nevoie, însă sunt destui (din păcate) care nu știu cui să se adreseze în situații complicate, iar pentru ei sau pentru prieteni ai lor, aș vrea să vă spun că unul dintre chirurgii cardiologi recunoscuți la nivel mondial vine periodic în București, unde oferă consultații la clinica Intermedicas.

Dr. Youssef Tammam este un medic de origine italiană cu o experiență de peste 30 de ani în chirurgia cardiacă. Numele său este strâns legat de Spitalul Marie Curie, acolo unde în anul 2013 a fondat Programul de Chirurgie Cardiacă Pediatrică, pe care îl coordonează și în prezent. Prin acest program, până acum peste 400 de copii cu malformații cardiace au primit o șansă la viață, fiind operați cu succes la noi acasă, de medici din România și Italia. Medicii români din program participă frecvent la schimburi de experiență în Italia sau Siria, unde operează cazuri de malformații cardiace la copii.

Dr. Tammam este recunoscut, de altfel, pentru numeroasele sale proiecte umanitare în întreaga lume, pentru intervențiile pro-bono în cazuri complexe de chirurgie cardiovasculară pe care le face în centre medicale din Italia, Siria, România, Spania sau Monaco.

M-a impresionat numărul mare de cazuri pe care Dr. Youssef Tammam le-a operat cu succes de-a lungul carierei, peste 1.000 de copii și nou-născuți și peste 600 de pacienți adulți cu malformații cardiace severe. Pentru mulți dintre ei, dr. Tammam a reprezentat, cu siguranță, un înger păzitor care le-a redat viața.

1.500 de copii cu malformații de cord se nasc în fiecare an în România

Nu știu dacă știați, dar în fiecare an în România se nasc 1.500 de bebeluși cu malformații de cord. Pentru ei, Programul de Chirurgie Cardiacă Pediatrică fondat de dr. Tammam poate reprezenta garanția la viață.

De anul trecut, domnul doctor Youssef Tammam vizitează din ce în ce mai des țara noastră, pentru că alături de alți medici de renume din străinătate, face parte din programul Visiting Professors al Intermedicas. Prin acest program, medici din diverse specialități vin la București pentru consultații sau servicii de second opinion.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)