20.07.2017

Ce este un Personal Health Assistant și de ce avem nevoie de el

V-ați aflat vreodată în situația în care unul dintre membrii dragi ai familiei s-a confruntat cu o boală severă, iar circumstanțele te-au împiedicat să îi oferi tot sprijinul de care avea nevoie? Dar tu? Tu ai avut vreodată nevoie de îngrijiri medicale sau răspunsuri într-un timp scurt și nu ai știut încotro să te îndrepți?

De toate acestea se poate ocupa acest Personal Health Assistant de care vă spun. Înainte de toate, vreau să vă explic mai pe șleau cine este, ce, cum face și cum putem să luăm legătura cu el. Clinica Intermedicas (despre care v-am tot vorbit ca fiind prima de second opinion din România) a creat acest serviciu unic pe plaiurile mioritice, dar foarte accesat peste ocean.

Deci cum stă treaba: clinica îți pune la dispoziție un medic dedicat numit manager de caz, el poate fi contactat de tine sau membrii familiei tale la orice oră din zi sau noapte, indiferent că ai o situație de rutină sau o urgență. Din momentul în care acest medic îți răspunde la telefon, el te însoțește până în momentul în care ești sănătos tun.

Mai mult, cu serviciul acesta primești două variante potrivite cazului tău și te poți bucura și tu și ai tăi de best of în materie de medici și instituții medicale de la noi sau de afară. Cireașa de pe tort este că oamenii aceștia de la Intermedicas nu doar îți zic de ce te doare și cum pot remedia acest lucru, ci îți mai și negociază costurile, au grijă să fie totul țais când ajungi și când te întorci.

Dragilor, vă recomand cu drag acest serviciu și vă recomand cu și mai mult drag, sănătate.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cam așa ne distrăm noi, cei din Kooperativa 2.0, la grătar. Bonus: doi italieni și un american :D

Bucureștiul este primul oraș din lume. Da, există un capitol la care este primul

3 comentarii

 1. luni, 8 iunie 2015, 09:46

  Un link direct către pagina cu serviciul în cauză de pe site-ul Intermedicas? :D

  Răspunde
  • luni, 8 iunie 2015, 09:57

   La solicitarea dumneavoastră (și numai pentru că îmi sunteți simpatic :D), am pus link către produsele Intermedicas :D

   Răspunde
 2. marți, 9 iunie 2015, 14:35

  […] Citește mai mult … […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *