Ce este un Personal Health Assistant și de ce avem nevoie de el

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

V-ați aflat vreodată în situația în care unul dintre membrii dragi ai familiei s-a confruntat cu o boală severă, iar circumstanțele te-au împiedicat să îi oferi tot sprijinul de care avea nevoie? Dar tu? Tu ai avut vreodată nevoie de îngrijiri medicale sau răspunsuri într-un timp scurt și nu ai știut încotro să te îndrepți?

De toate acestea se poate ocupa acest Personal Health Assistant de care vă spun. Înainte de toate, vreau să vă explic mai pe șleau cine este, ce, cum face și cum putem să luăm legătura cu el. Clinica Intermedicas (despre care v-am tot vorbit ca fiind prima de second opinion din România) a creat acest serviciu unic pe plaiurile mioritice, dar foarte accesat peste ocean.

Deci cum stă treaba: clinica îți pune la dispoziție un medic dedicat numit manager de caz, el poate fi contactat de tine sau membrii familiei tale la orice oră din zi sau noapte, indiferent că ai o situație de rutină sau o urgență. Din momentul în care acest medic îți răspunde la telefon, el te însoțește până în momentul în care ești sănătos tun.

Mai mult, cu serviciul acesta primești două variante potrivite cazului tău și te poți bucura și tu și ai tăi de best of în materie de medici și instituții medicale de la noi sau de afară. Cireașa de pe tort este că oamenii aceștia de la Intermedicas nu doar îți zic de ce te doare și cum pot remedia acest lucru, ci îți mai și negociază costurile, au grijă să fie totul țais când ajungi și când te întorci.

Dragilor, vă recomand cu drag acest serviciu și vă recomand cu și mai mult drag, sănătate.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Ce este un Personal Health Assistant și de ce avem nevoie de el”

  1. Pingback: » Ce este un Personal Health Assistant și de ce avem nevoie de el

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)