Vineri ascultăm la RFI primul single de pe noul album al lui Marius Matache

Despre Marius Matache aka Make v-am tot spus pe acilea pe la mine. Căci stimabilul este pretenar. Nu are rost să îi zic altfel :)) Și, evident, pretenarii mei au pile masive la mine!

Cei mai mulți dintre voi (dacă nu cumva toți…) știți că Make este folkist (da, știu, nimeni nu este perfect :D) și că are o încăpățânare absolut adorabilă să persiste în această ”greșeală”, care mie îmi place foarte tare. Așa că pregătește un nou album pentru 2016. Eu am ascultat niște mostre și pot să vă spun doar atât: o să fiți un pic surprinși :)

Primul single de pe acest album o să îl auziți (era să zic ”auzim”, dar aș minți :D) vineri, 8 ianuarie 2016, la RFI România, în emisiunea RFI360, realizată de Valentin Panduru, de la 17.15. O să fie prima apariție live a lui Make, așa că hai să stăm cu urechea pe el! Cică o să aibă și un invitat surpriză…

Piesa se intitulează „În visul meu” și este compusă pe versurile poetului Sorin Poclitaru, ca de altfel întreg albumul ce urmează să apară. Înregistrările au fost realizate în studioul Real Sound&Vision, alături de Victor Panfilov. La realizarea lui au mai contribuit Vlady Săteanu (bas), Cristian Mihai (nai, voce), Vladimir Sergheev (tobe), Lyuben Gordievski (pian).

RFI România poate fi ascultat pe următoarele frecvențe: București – 93,5 FM, Craiova – 94 FM, Cluj-Napoca 91,7 FM, Iași – 97,9 FM, Chișinău – 107,3 FM sau online pe www.rfi.ro.

marius matache noul album folk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.