Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Asociația Folkul Acasă În Realitate + Marius Matache = Alchimie

Despre stimabilul Marius Matache v-am mai tot spus acilea, de mi s-au tocit tastele, ca să zic așa :)) Păi ce să fac dacă 1. Make e pretenar de mare angajament 2. chiar face lucruri? Adică, altfel spus, nu prea îmi dă opțiuni, trebe să scriu despre el, dreaqu de simpatic :D

Par egzamplă, uite că ajunge cu spectacolul Alchimia toamnei în Moldova, după programul de mai jos. Eu vă recomand să mergeți să vedeți ce prostii fac cei doi (căci este și musiu Sorin Poclitaru inclus, ca TVA :D), nu o să vă pară rău. Și, dacă vă lasă coraconul, poate dați vestea și prietenilor, amicilor, cunoștințelor, ca să fie bine să nu fie rău!

În al 3-lea an de existență a proiectului, Alchimia toamnei a părăsit în premieră Bucureștiului, cu scopul declarat de a manifesta pentru readucerea folkului în spații prietenoase culturii, departe de zgomot și fum. Astfel, cele 3 spectacole vor avea loc după cum urmează:

  • vineri, 27 noiembrie, ora 19:00, Botoșani, sala de festivități a Muzeului Județean Botoșani;
  • sâmbătă, 28 noiembrie, ora 19:00, Gura Humorului, Casa de Cultură Municipală;
  • duminică, 29 noiembrie, ora 18:00, Ciocănești, Casa de Cultură Florin Gheucă.

Cu ocazia acestor spectacole, Sorin Poclitaru își va lansa și cel mai recent volum de pamflete, intitulat Umor deeprimat. De asemenea, va continua inițiativa de a promova tineri folkiști din cei pe care Asociația F.A.I.R. ce și-au demonstrat talentul în diferite festivaluri de profil.

Biletele pot fi achiziționate de la intrarea în săli, înainte de spectacole, sau contactând organizatorii pe adresa de e-mail: alchimiatoamnei at gmail.com.

Parteneri:  Radio România Cultural, Proiectul 7 stele, ForeverFolk, ImpactFM.

cover-fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.