Cea mai frumoasă inimă care bate în partea dreaptă a pieptului

Uneori, ca blogger, nu mai gândești. Scrii cum îți vine din prima. Exact cum mi s-a întâmplat mie cu titlul acestui material. Mi-a venit din prima. Și așa l-am lăsat. Pentru că reprezintă exact ce am simțit în momentul în care am citit despre Sonia, fetița a cărei inimă bate în partea dreaptă a pieptului.

Sonia-Si-lolaAm aflat despre povestea ei de la Veronica. Cea care a decis ca, de ziua ei de naștere, să ofere ea un cadou și să nu primească niciunul. Pentru că, de ziua ei, pe 23 ianuarie, de la ora 19.00, la Therapy, sunt așteptați toți cei care vor să ofere un cadou Soniei.

Noi, cei din Kooperativa 2.0, o să fim prezenți la eveniment. Ca să licităm pentru cutia pe care colegii mei au pictat-o când ne-a adus-o Veronica la sediu. Care-i faza cu licitația pentru cutiile pictate aflați la Veronica. Sau, dacă nu reușiți să ajungeți, dar vreți să ajutați, puteți dona aici.

Și, pentru că tot ce ține de această întâlnire este una de suflet, e și mai mare bucuria că o să cânte la eveniment Alina Manole (chiar îmi era dor să o ascult…) și Marius Matache. O să fie frumos. Vă așteptăm și pe voi :)

Aniversarea Verocikăi – Din inimă pentru Sonia @minuni.ro from Vanilla Roads on Vimeo.

2 comentarii la “Cea mai frumoasă inimă care bate în partea dreaptă a pieptului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: