23.07.2017

Cea mai frumoasă inimă care bate în partea dreaptă a pieptului

Uneori, ca blogger, nu mai gândești. Scrii cum îți vine din prima. Exact cum mi s-a întâmplat mie cu titlul acestui material. Mi-a venit din prima. Și așa l-am lăsat. Pentru că reprezintă exact ce am simțit în momentul în care am citit despre Sonia, fetița a cărei inimă bate în partea dreaptă a pieptului.

Sonia-Si-lolaAm aflat despre povestea ei de la Veronica. Cea care a decis ca, de ziua ei de naștere, să ofere ea un cadou și să nu primească niciunul. Pentru că, de ziua ei, pe 23 ianuarie, de la ora 19.00, la Therapy, sunt așteptați toți cei care vor să ofere un cadou Soniei.

Noi, cei din Kooperativa 2.0, o să fim prezenți la eveniment. Ca să licităm pentru cutia pe care colegii mei au pictat-o când ne-a adus-o Veronica la sediu. Care-i faza cu licitația pentru cutiile pictate aflați la Veronica. Sau, dacă nu reușiți să ajungeți, dar vreți să ajutați, puteți dona aici.

Și, pentru că tot ce ține de această întâlnire este una de suflet, e și mai mare bucuria că o să cânte la eveniment Alina Manole (chiar îmi era dor să o ascult…) și Marius Matache. O să fie frumos. Vă așteptăm și pe voi :)

Aniversarea Verocikăi – Din inimă pentru Sonia @minuni.ro from Vanilla Roads on Vimeo.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Caut un antreprenor, căruia să îi ofer un program UPGRADER de 400 Euro

Spumanta poveste a Revelionului fotbalistic 1935 (sau a înfrângerii cu Iugoslavia…)

2 comentarii

  1. miercuri, 20 ianuarie 2016, 12:14

    […] Ca artistă, dacă nu ați ajuns niciodată la un concert de-al ei, mare păcat. Sigur, dincolo de faptul că trebuie să vă propuneți să ajungeți, mai există un mic impediment: biletele la spectacolele ei se vând ca berea recea. Sau, mă rog, ca pâinea caldă :)) Așa că eu vă recomand să stați cu ochiul pe ea și să vedeți când mai anunță concerte și să vă luați repede bilet. Să nu ziceți că nu v-am zis. Apropo, sâmbătă ne putem vedea la un mini-concert. […]

    Răspunde
  2. marți, 26 ianuarie 2016, 08:31

    […] se laudă cu câţi bani au dat ei, fără să fi pus o juma de deget mâna pe o lopată sau pe o pensulă sau pe o carte de poveşti pe care să o citească unor copii. În capul meu nu se leagă […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *