Marius Matache vrea bloggeri și parteneri media pentru noul album, Alchimie

Trag nădejde că știți deja că sunt pretenar (cu retziproka valabilă :D) a lui musiu Marius Make Matache. Un lovit cu pucul, desigur, dar care are o calitate care pentru mine este în topul topurile când vine vorba despre prietenie: știi că s-ar arunca și în foc pentru tine, dacă s-ar ajunge la asta. Mai mult nu vă spun, ați înțeles, cred, ce și cum.

Unii știți despre el că este chimist. Și că, pentru el, chimia este explicația la tot și la toate. Ne bucurăm de o bere pe o zi însorită de vară? E chimie, desigur. Simțim fluturi în stomac atunci când ne vedem jumătatea? E chimie, firește. Pentru el, totul e chimie. Și jur că a reușit să mă convingă parțial color și pe mine de asta… :))

Dar Make mai este și muzician. Cu niște rezultate corespunzătoare la activ. Cu multe concerte peste tot prin țară (turneul pe care l-a făcut cu ceva vreme în urmă a ridicat multe sprâncene, mai ales în zona folkiștilor…) și cu implicare în tot felul de inițiative (căci așa este el, suflet de chimist cu chimia sufletului).

Acum, Make pregătește un nou album. Care se numește – firește – ”Alchimie”. Și vrea bloggeri și parteneri media. Evident că eu sunt inclus pe lista asta precum TVA. Fără ca Make să mă întrebe. Și fără ca eu să îl întreb :)) Vă invit și pe voi să ziceți dacă vă băgați să îl susțineți. Nu de alta, dar merită, dreaqu de simpatic :D

PS Una din multele calitați pe care le are Make este că nu bea multă bere. De ce este asta o calitate? Cum de ce, măh?! Păi ne rămâne nouă mai multă =))

Coperta_Bloggeri_Finala-web-300x237

5 comentarii la “Marius Matache vrea bloggeri și parteneri media pentru noul album, Alchimie

 1. Marius Matache Răspunde

  Realizezi ca ma faci prieten cu toti folkistii care au ridicat din sprancene, nu? :))

 2. Petre Răspunde

  Atunci sa fie Alchimie !

 3. Viata Pozitiva Răspunde

  Buna idee, m-am inscris si eu, voi scrie oricum despre album in „Vinerea cu muzica”.

 4. George Hari Popescu Răspunde

  Muzica lui Make trebuie ascultată în tihnă, deși are și piese zbuciumate. Am scris niște gînduri despre primul său album și am făcut un colaj de 11 minute, ca să prindeți gustul: http://www.cyberculture.ro/blog/2015/08/04/muzica-marius-matache-hoinar/. Și baftă cu „Alchimie”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: