Nou: Tot ce trebuie să știi despre influencer marketing în 10 scurte filmulețe.

Canon lansează noi modele IXUS, PowerShot, Legria si Selphy

Dacă vă place fotografia și vă doriți și un dispozitiv foto ușor de transportat, cei de la Canon au numai vești bune pentru voi:

Canon își extinde seria IXUS de camere foto compacte prin lansarea noilor modele IXUS 285 HS, IXUS 180 și IXUS 175. Ideale atunci când sunteți pe drum, și construite pentru a se adapta la orice situație de fotografiere, cele mai subțiri camere foto compacte de la Canon îmbină calitatea impresionantă a fotografiilor și videoclipurilor cu funcțiile creative unice și conectivitatea îmbunătățită, pentru a vă permite să surprindeți momentele importante într-o clipă. Imortalizarea amintirilor este mai ușoară cu noua imprimantă foto SELPHY CP1200.

In plus,  adaugă două noi camere foto compacte bridge gamei sale PowerShot – modelele PowerShot SX540 HS și PowerShot SX420 IS. Modelul PowerShot SX540 HS se laudă cu incredibile capabilități în condiții de luminozitate scăzută și un control creativ deplin, prin care să se folosească din plin de puternicul său zoom optic 50x și de obiectivul ultra-grandangular. Modelul PowerShot SX420 IS oferă un obiectiv impresionant cu zoom 42x, un senzor CMOS de 20 de megapixeli alături de un procesor DIGIC 4+, o gamă de funcții creative automate și simple, precum și partajare facilă prin Wi-Fi și Dynamic NFC.

De asemenea, se extend si gamele de camere video pentru consumatori și entuziaști prin patru noi modele din seriile LEGRIA HF G și LEGRIA HF R.

P. S. Detalii despre produsele Canon, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.