Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Sondaj Canon: 13 ani pe primul loc pe piața camerelor cu obiective interschimbabile

Conform unui sondaj Canon, brandul anunță că a ajuns, pentru al 13-lea an consecutiv, pe primul loc de pe piața de camere foto digitale cu obiective interschimbabile, de la camere foto compacte până la DSLR-uri.

Și-n caz că vă interesează cum a evoluat brandul din 2003 până în prezent, aveți povestea pe scurt, în cele ce urmează (transmisă chiar de reprezentanții Canon):

În 2003, Canon a depășit barierele prin introducerea modelului EOS 300D. Îmbinând prețul competitiv cu un design compact și ușor, această cameră foto inovatoare a cucerit cea mai mare cotă de piață după lansare, deschizând drumul pentru dominarea pieții DSLR-urilor. De atunci, Canon a continuat să lanseze produse de vârf ale industriei de profil, atât pentru piața fotografilor profesioniști cât și a consumatorilor – inclusiv emblematica serie EOS 5D, care a început cu modelul EOS 5D, o cameră foto ce includea un senzor full-frame cu funcție de captură video, deschizând astfel drumul pentru înregistrarea video pe DLSR-uri.

Gama Canon EOS s-a extins din nou în 2016, prin lansarea recentă a vârfului de gamă EOS-1D X Mark II, un remarcabil DSLR profesional, capabil de fotografiere continuă de mare viteză (14 cadre pe secundă), și a modelului EOS 80D, un DSLR puternic și versatil pentru entuziaști.

Prin extinderea și rafinarea continuă a portofoliului său divers de produse, Canon continuă să creeze aparate de vârf în industria de profil, pentru a răspunde nevoilor creative în continuă evoluție ale utilizatorilor foarte diferiți, conducând astfel piața globală și cimentându-și poziția de pionier al tehnologiei de imagistică.

canon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.