Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cum poți câștiga o imprimantă Canon PIXMA MG 7550 dacă știi ce înseamnă corai, marsala sau magenta :D

Când m-au provocat cei de la Canon să îmi testez cunoștințele despre culori într-un joc foarte simpatic, mi-am zis î barbă ”aș, floare la ureche, păi ce, nu le știu eu pe astea?”. Îhî, da, sigur. Am reușit un procentaj amărât de puțin peste 51%… :)) De unde am dedus că, vorba aia, a-ți cunoaște culorile se cheamă că ai o viață mai colorată pe linie de cunoaștere!

Ia intrați și voi și jucați-vă, ca să nu mai ziceți de mine că sunt nuș cum, să vă văd cum prestați voi pe acolo :D O să vedeți culori gen corai sau marsala și trebuie să le recunoașteți, așa că nu ziceți hop până nu săriți! Oricum e faină ideea, așa că merită să vă testați cunoștințele.

Evident că, pentru cei mai atenți la frumusețea culorilor, Canon are niște premii foarte faine, unele pe care le puteți câștiga doar pentru că jucați Jocul Culorilor (o să fie tragere la sorți dintre toți cei care jucați), adică 6 imprimante Canon PIXMA MG 7550.

Există și niște premii grozave (un scuter Piaggio, un MacBook Air sau un Hoverboard) pentru cei care cumpără cel puțin un consumabil original Canon până pe 30 iunie 2016, înscriu codul produsului de pe ambalaj pe site-ul CuroriOriginale.ro și păstrează ambalajul și bonul sau factura fiscală pentru validare.

Cum văd eu lucrurile, dacă tot vă bate gândul să vă cumpărați consumabile originale Canon, de ce să nu profitați de această campanie – frumos intitulată ”Culorile preferă originalul” – și să aveți niște produse ca lumea din toate punctele de vedere, inclusiv al atât de importantului raport calitate – preț – beneficii? Acum e momentul, zic!

Cu mențiunea că produsele participante în promoţie sunt: consumabile originale pentru produsele din gama MAXIFY, PIXMA şi i-SENSYS – cu exceptia hartiei foto.

Cum recunoaşteţi consumabilele originale Canon?

Prin holograma abţibild, Canon Genuine, care este lipită pe ambalaje și a cărei nuanţe de culoare se schimbă, în funcţie de unghiul din care este privită.

Ideea cu consumabilele originale este că acestea vă pot scuti de multe bătăi de cap, spus ca de la peluză. Claritatea imaginilor imprimate, culori intense și minimizarea șanselor unei defecțiuni la imprimantă sunt cele mai importante beneficii pe care le obțineți dacă achiziționați consumabile originale Canon.

Consumabilele originale conțin cerneluri cu pigmenți de cea mai înaltă calitate, care pot asigura o durată de viată a materialului imprimat de până la 300 ani, dacă este utilizat împreună cu hârtia special proiectată.

În plus, folosind consumabile originale Canon, prelungiţi durata de functionare a imprimantelor, acest lucru fiind posibil datorită gradului de compatibilitate între produse.

master-vizual-canon_rainbow2

3 comentarii la “Cum poți câștiga o imprimantă Canon PIXMA MG 7550 dacă știi ce înseamnă corai, marsala sau magenta :D

  1. Natural Reply

    Chiar simpatic jocul. Doar cronometrul pentru raspuns nu l-am vazut, asa ca am raspuns foarte repede :)

  2. Gianina Reply

    Eu am scos 78,4 :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.