Cum poți câștiga o imprimantă Canon PIXMA MG 7550 dacă știi ce înseamnă corai, marsala sau magenta :D

Când m-au provocat cei de la Canon să îmi testez cunoștințele despre culori într-un joc foarte simpatic, mi-am zis î barbă ”aș, floare la ureche, păi ce, nu le știu eu pe astea?”. Îhî, da, sigur. Am reușit un procentaj amărât de puțin peste 51%… :)) De unde am dedus că, vorba aia, a-ți cunoaște culorile se cheamă că ai o viață mai colorată pe linie de cunoaștere!

Ia intrați și voi și jucați-vă, ca să nu mai ziceți de mine că sunt nuș cum, să vă văd cum prestați voi pe acolo :D O să vedeți culori gen corai sau marsala și trebuie să le recunoașteți, așa că nu ziceți hop până nu săriți! Oricum e faină ideea, așa că merită să vă testați cunoștințele.

Evident că, pentru cei mai atenți la frumusețea culorilor, Canon are niște premii foarte faine, unele pe care le puteți câștiga doar pentru că jucați Jocul Culorilor (o să fie tragere la sorți dintre toți cei care jucați), adică 6 imprimante Canon PIXMA MG 7550.

Există și niște premii grozave (un scuter Piaggio, un MacBook Air sau un Hoverboard) pentru cei care cumpără cel puțin un consumabil original Canon până pe 30 iunie 2016, înscriu codul produsului de pe ambalaj pe site-ul CuroriOriginale.ro și păstrează ambalajul și bonul sau factura fiscală pentru validare.

Cum văd eu lucrurile, dacă tot vă bate gândul să vă cumpărați consumabile originale Canon, de ce să nu profitați de această campanie – frumos intitulată ”Culorile preferă originalul” – și să aveți niște produse ca lumea din toate punctele de vedere, inclusiv al atât de importantului raport calitate – preț – beneficii? Acum e momentul, zic!

Cu mențiunea că produsele participante în promoţie sunt: consumabile originale pentru produsele din gama MAXIFY, PIXMA şi i-SENSYS – cu exceptia hartiei foto.

Cum recunoaşteţi consumabilele originale Canon?

Prin holograma abţibild, Canon Genuine, care este lipită pe ambalaje și a cărei nuanţe de culoare se schimbă, în funcţie de unghiul din care este privită.

Ideea cu consumabilele originale este că acestea vă pot scuti de multe bătăi de cap, spus ca de la peluză. Claritatea imaginilor imprimate, culori intense și minimizarea șanselor unei defecțiuni la imprimantă sunt cele mai importante beneficii pe care le obțineți dacă achiziționați consumabile originale Canon.

Consumabilele originale conțin cerneluri cu pigmenți de cea mai înaltă calitate, care pot asigura o durată de viată a materialului imprimat de până la 300 ani, dacă este utilizat împreună cu hârtia special proiectată.

În plus, folosind consumabile originale Canon, prelungiţi durata de functionare a imprimantelor, acest lucru fiind posibil datorită gradului de compatibilitate între produse.

master-vizual-canon_rainbow2

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cum poți câștiga o imprimantă Canon PIXMA MG 7550 dacă știi ce înseamnă corai, marsala sau magenta :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.