Cum poți câștiga cu Canon o excursie în Europa și biciclete Pegas personalizate

Printre cei mai chițibușari oameni cu care am interacționat (mă rog, hai să le zic altfel: pretențioși :D) se află categoric fotografii. Mă refer la cei profesioniști. Deși, dacă stau bine să mă gândesc, și amatorii înrăiți, cum ar veni, au început să dea semne masive că dezvoltă același sindrom :))

Lasă că sunt pretențioși când aleg unghiul, cadrul, setările aparatului. Lasă că sunt pretențioși când aleg (din zilioanele de poze făcute) cele maxim șasă pe care să ți le arate. Lasă orice altceva și hai să mergem la momentul în care sunt cei mai și cei mai pretențioși: când printează pozele (pentru o expoziție dau doar pentru coracon).

Îi vezi cum se încruntă în timp ce iau printul în mână (îl țin cu podul palmei, de dedesubt), cum apropie și depărtează printul de ochi, cum se uită la print de jos în sus, de sus în jos, din colț în colț, din diagonală în diagonală, din bisectoare în bisectoare și cum, dacă cel care a realizat delicata operațiune de printare are noroc, să lanseze un ”mda, e ok” izbăvitor, ceea ce, vă jur, echivalează cu o medalie olimpică :))

Sigur, exagerez un pic. Dar nu mult! Căci orice fotograf adevărat care se respectă trebuie să fie extrem de pretențios când vine vorba despre calitate obiectului muncii rezultat, ca să zic așa. Calitate care nu se poate obține de nici o culoare (ehe, ce joc de cuvintel, domle :D) dacă nu ai scula potrivită și dacă nu ai consumabilele potrivite.

Canon, spre exemplu, unul din brandurile beton pe domeniul foto, a dezvoltat consumabile originale care conțin cerneluri cu pigmenți de cea mai înaltă calitate și care pot asigura o durata de viata a materialului imprimat de până la 300 ani, dacă este utilizat împreună cu hârtia corespunzatoare. Repet: 300 de ani! Asta apropo de printurile care după 6 luni devin de un alb-gălbui de reclamă, dacă înțelegeți ce vreau să zic.

Ca să nu mai vorbim despre faptul că, flosind consumabilele originale Canon, 1. culorile sunt culori 2. claritatea imaginii este din alt film 3. durata de viață a printului este muuuult mai mare (remember 300 de ani, da?).

Pe lângă faptul că, oricum o dai, consumabilele originale sunt extrem de importante pentru calitatea produsului final, mai trebuie luat în calcul un aspect: defecțiunile pe care consumabilele ”improvizate” le cauzează echipamentului. Canon oferă, odată cu folosirea consumabilelor originale, suport tehnic, minimalizând astfel șansele unei defecțiuni la imprimantă.

Să vă dau și un sfat legat de cum verificați dacă ce cumpărați este Canon original sau nu: consumabilele Canon se recunosc ușor, printr-o hologramă abțibild, Canon Genuine, lipit de ambalaj. În funcție de unghiul din care se privește, holograma originală, aceasta își schimbă nuanțele de culoare.

Apropo de partea de consumabile, Canon are un concurs simpatic în această perioadă, într-o aplicație pe facebook, cu următorele premii: o excursie pentru 2 persoane în Europa, biciclete Pegas personalizate și imprimante Canon Pixma MG7550.

Să vă explic ce trebuie să faceți ca să intrați în cursa pentru aceste premii:

Pasul 1. Cumpărați cel puțin un cartuș orginal Canon până pe 15 iunie.

Pasul 2. Intrați în aplicația Canon ”Culorile prind viață” și înscrie codul produsului de pe ambalaj în aplicație.

Pasul 3. Atenție: păstreaza ambalajul și bonul sau factura fiscală pentru validarea premiului.

Atât. Sunt trei pași simpli pe care trebuie să îi faceți ca să intrați în cursa pentru premii. Pe care, desigur, vă doresc să le câștigați voi, adică cei care îmi faceți onoarea să mă citiți :D

Succes!

culorileprindviata_urban

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.