Cum arată noile aparate foto lansate de Canon (și ce fac)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu cu foarte mult timp în urmă, Chinezu se pregătea să meargă în Thailanda cu Canon. Pe atunci, eu făceam primele încercări pe cristianchinabirta.ro și astăzi a venit rândul meu să scriu despre Canon.  Ca să fiu mai clară, despre noile aparate foto Canon. Arată așa:

unnamed (1)

Bineînțeles, pentru cineva care are tangențe vagi cu domeniul fotografiei – cum sunt eu – imaginea acestui aparat foto nu este deloc impresionantă. Însă, cei pasionați de acest domeniu, probabil știu ce isprăvi au făcut cei de la Canon în februarie 2015:

Canon a lansat modelele EOS 5DS și EOS 5DS R – transformând sistemul EOS într-o nouă specie de DSLR-uri full-frame cu rezoluție ultra- high. Depășind barierele senzorilor de 35 mm, noile camere foto oferă cei mai mulți megapixeli întâlniți vreodată la un senzor full-frame, un uimitor număr de 50,6 MP.

P. S. Aparatele foto au sosit în țară acum două zile, iar fotografii pasionați le-au putut testa în cadrul studioului foto Alex Gâlmeanu.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)