Zilele Canon ajung la Vama Sub Lumini de Oscar 2015

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Unde oare, dacă nu în Vama Veche? Când? Vara aceasta, în perioada 21 – 30 August 2015. Ce anume? Păi Vama Sub Lumini de Oscar (VSLO), cel mai mare festival din țară dedicat pasionaților de arte vizuale și aflat deja la a șasea ediție. Ce se mai întâmplă acolo? Printre altele, Zilele Canon:

Pasionații de arte vizuale invitați la Zilele Canon vor avea parte de o serie de surprize, workshopuri și activități deosebite, participarea fiind gratuită. La standul Canon, se vor putea testa unele dintre cele mai interesante echipamente foto-video, precum Canon EOS 1DC, EOS 5DS, 1DX sau EOS 7D Mark II, însoțite de o gamă extinsă de obiective grandangulare, obiective fixe și teleobiective.

Canon îi așteaptă pe participanții VSLO și cu un concurs cu premii deosebite, constând în aparatură foto și multe alte surprize.

Workshopurile dedicate fotografiei vor cuprinde în acest an noțiuni teoretice și practice, fiind susținute de lectori cu experiență, apreciați la nivel național și internațional. La Zilele Canon, workshopurile și conferințele tematice vor avea ca teme de dezbatere pictorialismul digital, fotografia minimalistă, fotografia HDR și fotografia de mâncare.

unnamed (5)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)