Băieții de la JazzyBit scot un nou album: Horizon

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Îi urmăresc pe cei de la JazzyBit de ceva vreme, cu precădere de când am făcut nemuritorul interviu cu Teodor Pop :D Tare îmi place cum pun problema băieții, așa că vi-i recomand cu maxim simț de răspundere :) Când au scos albumul ”Touch the Sky”, l-am cumpărat instant. Așa o să fac și cu ”Horizon”, (îl puteți pre-comanda deja) album pe care băieții o să îl lanseze oficial pe 2 februarie. Și vă recomand și vouă să dați măcar o ureche la ce cântă și, dacă vă coafează, să faceți un gest și să le cumpărați albumul și/sau albumele. Eu așa fac de fiecare dată cu trupe românești care îmi plac :)

„Horizon” însumează șapte piese ce au fost înregistrate, mixate și masterizate în doar cinci zile la renumitul studio SuperSize Recording din Budapesta. Albumul va fi publicat la EM Records, casa de discuri a cunoscutei vocaliste de jazz Elena Mîndru, actualmente stabilită în Finlanda. Coperta albumului a fost realizată de către Ovidiu Hrin/Synopsis.

unnamed

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)