Invitație la lansarea noului album ”Să ierți” al doamnei Zoia Alecu

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Îmi aduc aminte și acum cu oareșce emoție când mi-a spus producătoarea că voi face o emisiune cu Zoia Alecu. Deși, știți doar, nu sunt de ăla nevricos, să mi se bâțâie feng shuiul din orice :)) Dar era vorba despre Zoia Alecu! The Zoia Alecu! Să vă mai spun că am făcut emisiunea în grădina stimabilei? Și că a ieșit foarte, foarte frumos, după cum puteți vedea în înregistrarea integrală de mai jos? :)

Ieri am primit cu mare bucurie vestea că doamna folkului românesc lansează un nou album, al patrulea din fantastica sa carieră. Albumul se numește ”Să ierți” și este scris și compus integral de Zoia Alecu. Evenimentul de lansare va avea loc pe 14 mai, ora 19.30, la „Mia Musica”. Rezervările se pot face la numerele de telefon: 0733.916.441 / 0732.007.801.

Sper din tot sufletul să reușesc să ajung, chiar dacă pentru asta o să trebuiască să fac niște echilibristici masive cu programul meu ciudat din perioada asta :)

Cam așa sună piesa titlu a albumului. Vă recomand să ascultați ca lumea și versurile :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)