Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Invitație la lansarea noului album ”Să ierți” al doamnei Zoia Alecu

Îmi aduc aminte și acum cu oareșce emoție când mi-a spus producătoarea că voi face o emisiune cu Zoia Alecu. Deși, știți doar, nu sunt de ăla nevricos, să mi se bâțâie feng shuiul din orice :)) Dar era vorba despre Zoia Alecu! The Zoia Alecu! Să vă mai spun că am făcut emisiunea în grădina stimabilei? Și că a ieșit foarte, foarte frumos, după cum puteți vedea în înregistrarea integrală de mai jos? :)

Ieri am primit cu mare bucurie vestea că doamna folkului românesc lansează un nou album, al patrulea din fantastica sa carieră. Albumul se numește ”Să ierți” și este scris și compus integral de Zoia Alecu. Evenimentul de lansare va avea loc pe 14 mai, ora 19.30, la „Mia Musica”. Rezervările se pot face la numerele de telefon: 0733.916.441 / 0732.007.801.

Sper din tot sufletul să reușesc să ajung, chiar dacă pentru asta o să trebuiască să fac niște echilibristici masive cu programul meu ciudat din perioada asta :)

Cam așa sună piesa titlu a albumului. Vă recomand să ascultați ca lumea și versurile :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.