Campanie pentru bloggeri: cum poți câștiga niște căști BOSE

Despre cum ne-am ”lipit” noi cei de la Kooperativa 2.0 de cei de la BOSE România trebe să scriu mai pe larg acilea pe blog. Cei care ați fost deja la noi la sediu, ați văzut că în ceea ce lesnicios se poate nume camera de recreere avem o boxă BOSE de mare angajament (pe numele ei tehnic BOSE SoundTouch 30), care sună într-un mare, mare fel. A fost, dacă vreți, un fel de cadou de casă nouă (și ce casă nouă frumoasă avem… :D), pe care l-am primit cu toată dragostea de muzică pe care o posedăm în dotare!

După aceea am fost la evenimentul în cadrul căruia cei de la BOSE România au lansat noua gamă de produse. Lăsați că ne-am jucat pe acolo cu toate sistemele alea (de ne-a lăsat urechea apă, ca să zic așa :D), căci ce mi-a plăcut mult acolo a fost că am învățat mai multe despre ce înseamnă să asculți cu adevărat muzica, nu doar să o auzi. Foarte interesante chestiuni, a sintetizat bine Cristi Florea ce și cum, dar o să revin și eu asupra chestiunii.

Acum mergem înainte pe sistemul de relaționare cu BOSE, ca să zic așa, cu o campanie pentru bloggeri, în care punem la bătaie trei seturi de căști BOSE, pe care vi le recomand, dragi bloggeri, ca să ascultați și voi muzică în parametri optimi :D

bose1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: