Craiovenii caută bloggeri din afara orașului cărora să le dea 1000 de lei

Mi-a plăcut ideea asta, cu craiovenii care caută bloggeri din afara orașului, pe care să îi premieze, mi-a plăcut :D Motiv pentru care vă dau de știre, căci ar fi mare păcat să aflați după aceea că a fost campania și să o băgați pe aia cu ”vaaaaai, dar nu am știut…”.

Așa, pe scurt, despre ce este vorba:

Craiova candideaza (impreuna cu regiunea Olteniei) pentru titlul de Capitala Culturala Europeana 2021, ocazie cu care Casa de Cultura Traian Demetrescu lanseaza bloggerilor o provocare culturala.  Ne intereseaza sa ne spuneti care dintre ofertele culturale ale Craiovei reprezinta pentru voi atractii de suflet. Sunteti indragostiti de operele lui Constantin Brancusi? Va atrag evenimentele consacrate gen Festivalul International Shakespeare, Festivalul International Craiova Muzicala,  Festivalul Maria Tanase, Festivalul Puppets Occupy etc.? Sunteti fani Tudor Gheorghe? V-au marcat poeziile lui Marin Sorescu sau Adrian Paunescu? Ati asteptat cu sufletul la gura redeschiderea Muzeului de Arta? Va plac evenimentele „fusion” in stilul Mozart Rocks, Vivaldi Colours sau Carmina Burana?  Iubiti evenimentele marca Tradem sau pe cele initiate deFilarmonica Oltenia?

Acesta ar cam fi brieful, ca să zic așa, pe baza căruia voi puteți scrie pe blogurile voastre la care dintre evenimentele culturale prezentate pe site-ul CraiovaCulturala.ro v-ar placea (v-ar fi placut) sa luati parte. Iar premiile sunt: unul de 500 lei, altul de 300 lei și încă unul de 200 lei.

Vă pupează tata, să fiți iubiți!

ccce-logo-head2

Un comentariu la “Craiovenii caută bloggeri din afara orașului cărora să le dea 1000 de lei

  1. Natural Răspunde

    In calitate de blogger neoltean, m-as bucura mai mult de deplasarea la Craiova si de surprizele gazdelor (festivitate de premiere, vizite prin oras, karaoke, blog meet) decat de banii de buzunar. Castigatorii au transportul si cazarea asigurate, iar buna dispozitie va fi asigurata de blogosfera craioveana :) Spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: