Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Aşa arată biroul meu de blogger. Al tău cum e?

Citeam cu amuzament dublat de un masiv interes postările bloggerilor care au scris până acum pentru campania “Organizează-te offline“, organizată de Blogal Initiative pentru Depozitul de papetărie. Daţi şi voi un ochi pe ele (aveţi lista publicată pe finalul provocării) ca să înţelegeţi ce zic.

Şi cum citeam eu aşa, numai ce îmi vine o idee de aia de genul că, dacă îţi vine, trebuie să o laşi să iasă :)) Drept pentru care, mă ştiţi doar, iacătă că v-o raportez la modul corespunzător.

Ce vedeţi mai jos este o fotografie cu biroul meu, făcută ieri, 21 ianuarie, la ora 09.40. Nu am mişcat nimic de pe birou, arată exact aşa cum arăta în secunda în care mi-a venit ideea să fac această fotografie şi să vă pleznesc cu provocarea să îmi arătaţi şi voi mie biroul vostru.

photo

Provocarea cu care vă lovesc este exact asta: să îmi arătaţi şi voi, într-o postare pe blog, cum arată biroul vostru. Dar să nu trişaţi, nu fiţi feţe palide! Adică, aşa cum am făcut eu, nu mişcaţi nimic de pe birou, fotografiaţi-l fix cum arată acum, când citiţi aceste rânduri şi când, fireşte ştiţi că vreţi să acceptaţi provocarea mea. Şi, dacă tot o faceţi, pe principiul împuşcăm doi iepuri 2.0 dintr-o lovitură, feel free să participaţi şi la campania cu pricina, căci nu se ştie de unde şi în curtea cărui blogger sare premiul #casăzicaşa :D

Sigur, ca să mergem pe ideea de organizare offline, ar fi de spus câteva cuvinte despre cum este organizat biroul meu. Şi sunt nişte cuvinte foarte simple: nu e organizat nicicum :)) Ar merge nişte tăviţe de alea clasice, unde să îmi pun documentele (puţine, mă înţelegeţi, sunt o fiinţă eminamente 2.0, deci faza cu printatul hârtiile nu e pe lista mea de priorităţi, dar orişicât…), dar altceva parcă nu ar fi nevoie. Sau, mă rog, aşa îmi pare mie, că e ok cum sunt organizat acum. Dar, pe de altă parte, nu mi-am pus niciodată cu adevărat problema asta cu organizatul biroului, aşa că nu mă luaţi în seamă…

PS Da, ştiu, nu e o idee nouă. Am mai făcut-o şi noi, au mai făcut-o şi alţii. Dar, dacă îmi permiteţi, chestiunile astea care ne aduc un zâmbet pe buze sau, în funcţie de cum ni se strâmbă feng shuiul, anumite beneficii, sunt ca berea: este minunată consumată în condiţii decente :D

21 comentarii la “Aşa arată biroul meu de blogger. Al tău cum e?

 1. cismaru Reply

  acum depinde si pe buzele cui aduce zambetul. si chiar si dupa filmele sau melodiile celebre se fac remake-uri, dar nu la un an jumate distanta. zic si eu

  • Cristian China Birta Reply

   Este remake după remake, dacă îmi permiţi. Zic şi eu.

  • Cristian China Birta Reply

   Apropo, ce ai zis pe twitter e total eronat: campania de pe Blogal nu are nici o legatura cu re re re remakeul de care zici tu. Chiar nici una. Doar chinezu.eu are legatură. Ceea ce, fireşte, este alta ciorbă. Reîncălzită.

 2. BogDan Reply

  Eu n-am birou, că ți-aș arăta. Eu sunt ubicuu, sunt în toată casa, cuvintele mele au aceeași forță creatoare indiferent dacă sunt scrise pe aragaz sau pe mașina de spălat! Și să vezi ce iese când scriu în balcon! :)) Este drept, nu acum, că nu sunt sinucigaș :))
  Trecând de glumă, când mă decid să-mi iau și așa ceva poate fac și poză :))

  • Cristian China Birta Reply

   Ubicuu, adică ai biroul în formă de cub sau cum? =))

   • BogDan Reply

    Bine că ești tu geometric :)) Da, e un cub rotund, așa :)))))

 3. Natural Reply

  Iote na, am pus si eu link-ul, dar vizita este permisa doar dupa ora 15 :) Pai ce credeai, avem birou cu program (atunci devine activ link-ul, eu fiind la meci iar postarea planificata :)
  http://danielbotea.blogspot.com/2014/01/biroul-meu-de-blogger-online-si-offline.html
  Spor!

  • Cristian China Birta Reply

   Ai noroc că ai pile serioase la mine şi că îţi accepta astfel de deviaţii de la linia partidului… :))

   • Natural Reply

    Scuze, era ora 17:00 :( Le mai incurc! Nu se va mai intampla!

 4. Dragos Schiopu Reply

  Eu am birou dar nu am blog. Aseara arata cam asa biroul meu. https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1/1017649_252320924944766_297522664_n.jpg

 5. Cosmin Tataru Reply

  Hello,

  Cam asta e coltul meu de blogging, lucru si web design.

  http://puu.sh/6uKRM.jpg

 6. Adi Reply

  Eu sunt mai mic decat voi asa ca nu pot decat sa va arat cum as vrea sa arate biroul meu: http://la-vorbitor.ro/la-birou/ .

 7. zoltybogata Reply

  Am scris și io :D
  http://zoltybogata.ro/biroul-meu-de-blogger/
  ,chiar îmi place ideia ta. Multă sănătate

 8. Pinky Rainbow Reply

  Am pozat biroul cu pricina si am scris. :D

  http://tulips-and-sparkles.blogspot.com/2014/01/cum-arata-un-birou-de-bloggerita-roz.html

  P.S. Foarte tare ideea! :)

 9. pop simona-maria Reply
 10. Buculesei Reply

  Asa arata biroul meu de blogger: http://buculesei.eu/birou-de-blogger/

 11. irina bartolomeu Reply
 12. Ionut Reply

  Candva o sa fac si eu o sedinta foto in ceea ce priveste biroul, chit ca este destul de dezordonat :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.