Aşa arată biroul meu de blogger. Al tău cum e?

Citeam cu amuzament dublat de un masiv interes postările bloggerilor care au scris până acum pentru campania „Organizează-te offline„, organizată de Blogal Initiative pentru Depozitul de papetărie. Daţi şi voi un ochi pe ele (aveţi lista publicată pe finalul provocării) ca să înţelegeţi ce zic.

Şi cum citeam eu aşa, numai ce îmi vine o idee de aia de genul că, dacă îţi vine, trebuie să o laşi să iasă :)) Drept pentru care, mă ştiţi doar, iacătă că v-o raportez la modul corespunzător.

Ce vedeţi mai jos este o fotografie cu biroul meu, făcută ieri, 21 ianuarie, la ora 09.40. Nu am mişcat nimic de pe birou, arată exact aşa cum arăta în secunda în care mi-a venit ideea să fac această fotografie şi să vă pleznesc cu provocarea să îmi arătaţi şi voi mie biroul vostru.

photo

Provocarea cu care vă lovesc este exact asta: să îmi arătaţi şi voi, într-o postare pe blog, cum arată biroul vostru. Dar să nu trişaţi, nu fiţi feţe palide! Adică, aşa cum am făcut eu, nu mişcaţi nimic de pe birou, fotografiaţi-l fix cum arată acum, când citiţi aceste rânduri şi când, fireşte ştiţi că vreţi să acceptaţi provocarea mea. Şi, dacă tot o faceţi, pe principiul împuşcăm doi iepuri 2.0 dintr-o lovitură, feel free să participaţi şi la campania cu pricina, căci nu se ştie de unde şi în curtea cărui blogger sare premiul #casăzicaşa :D

Sigur, ca să mergem pe ideea de organizare offline, ar fi de spus câteva cuvinte despre cum este organizat biroul meu. Şi sunt nişte cuvinte foarte simple: nu e organizat nicicum :)) Ar merge nişte tăviţe de alea clasice, unde să îmi pun documentele (puţine, mă înţelegeţi, sunt o fiinţă eminamente 2.0, deci faza cu printatul hârtiile nu e pe lista mea de priorităţi, dar orişicât…), dar altceva parcă nu ar fi nevoie. Sau, mă rog, aşa îmi pare mie, că e ok cum sunt organizat acum. Dar, pe de altă parte, nu mi-am pus niciodată cu adevărat problema asta cu organizatul biroului, aşa că nu mă luaţi în seamă…

PS Da, ştiu, nu e o idee nouă. Am mai făcut-o şi noi, au mai făcut-o şi alţii. Dar, dacă îmi permiteţi, chestiunile astea care ne aduc un zâmbet pe buze sau, în funcţie de cum ni se strâmbă feng shuiul, anumite beneficii, sunt ca berea: este minunată consumată în condiţii decente :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

21 thoughts on “Aşa arată biroul meu de blogger. Al tău cum e?”

  1. Eu n-am birou, că ți-aș arăta. Eu sunt ubicuu, sunt în toată casa, cuvintele mele au aceeași forță creatoare indiferent dacă sunt scrise pe aragaz sau pe mașina de spălat! Și să vezi ce iese când scriu în balcon! :)) Este drept, nu acum, că nu sunt sinucigaș :))
    Trecând de glumă, când mă decid să-mi iau și așa ceva poate fac și poză :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.