Cât de sigur credeți că este mediul online pentru copilul dumneavoastră?

Vă pun această întrebare pentru că  tocmai am aflat rezultatele unui sondaj derulat de Kaspersky Lab si B2B International, din care reiese că peste jumatate dintre parinti (55%) au constatat o crestere a amenintarilor online pentru copiii lor, iar unul din trei (30%) a admis ca nu poate controla ce vede sau face copilul pe Internet.

În acest context, expertii Kaspersky Lab sunt de parere ca protectia copiilor necesita o abordare complexa: parintii ar trebui sa le vorbeasca despre siguranta in mediul online, sa ii invete cateva reguli care sa-i fereasca de pericole si, bineinteles, sa foloseasca solutii tehnice speciale.

Așa a apărut Kaspersky Safe Kids, un produs freemium (termenul înseamnă că cele mai multe dintre functionalitatile produsului sunt oferite gratis, dar cele premium sunt disponibile contra cost).

Pentru a folosi aceasta solutie, doritorii trebuie doar sa se inregistreze pe My Kaspersky portal, sa creeze un profil pentru copil si sa descarce aplicatia pentru platforma ceruta (sau sa o instaleze pe dispozitivul folosit de copil, din App Store). Solutia este disponibila pentru Windows, Mac, Android si iOS.

29bffc48-935c-496c-9536-e61a6c2efb77

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)