Cam așa cred copiii că arată virușii informatici

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Foarte faină ideea Kaspersky de a-i provoca pe copii să își imagineze cam cum arată virușii informatici. Pe baza desenelor piticilor, ia uitați ce arătări au ieșit :))

IMG_1973

Râdem noi și glumim, dar scopul Kaspersky este de a lupta împotriva fenomenului numit cyberbullying. Adică, mai pe românește, hărțuirea copiilor pe internet. Care poate lua forme extrem de dure. În acest context, studiile Kaspersky arată că 22% dintre părinți consideră că nu pot controla ceea ce fac sau văd copiii lor pe internet, iar 48% sunt îngrijorați că piticii lor se pot confrunta cu agresiuni în mediul online. Pentru liniștirea lor, ca să zic așa, Kaspersky propune funcția de Control Parental, înglobată în soluția Kaspersky Total Security – Multi-Device.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cam așa cred copiii că arată virușii informatici”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)