Kaspersky și-a tras un board game gen Dixie. Cam tare, zic :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

De vreo 2 luni, ai mei de acasă m-au târât forțat-voit în lumea board gamingului, sau cum i se zice. Mă rog, mă cam întind la faza asta, căci am jucat doar Dixie, nimic altceva :)) Dar, pentru unul care a evitat pe cât posibil să joace astfel de chestiuni (nu am răbdare, sunt pafarist, prefer să fac altceva; alegeți voi motivul), faptul că am jucat de mai multe ori Dixie a fost o mare minune pentru mulți!

La asta m-am gândit când am primit de la Kaspersky jocul Malwarium. Care, practic, este un Dixie luat la pilă special pentru acest brand, cum ar veni. Regulile jocului sunt cam aceleași, diferența constă că vizualurile (care sunt foarte tari, esența jocului, de altfel) au legătură cu zona de securitate, ceea ce, zic, mi se pare foarte tare.

Am vrut să aduc jocul la birou la Kooperativa 2.0, dar am întâmpinat proteste energice din partea familionului, care a decis că trebuie să îl ”botezăm” întâi acasă, după care mai vedem noi. Prin urmare, o să fac încă un pas în lumea board gamingului. Urați-mi noroc :))

IMG_4909

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Kaspersky și-a tras un board game gen Dixie. Cam tare, zic :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)