Kaspersky și-a tras un board game gen Dixie. Cam tare, zic :D

De vreo 2 luni, ai mei de acasă m-au târât forțat-voit în lumea board gamingului, sau cum i se zice. Mă rog, mă cam întind la faza asta, căci am jucat doar Dixie, nimic altceva :)) Dar, pentru unul care a evitat pe cât posibil să joace astfel de chestiuni (nu am răbdare, sunt pafarist, prefer să fac altceva; alegeți voi motivul), faptul că am jucat de mai multe ori Dixie a fost o mare minune pentru mulți!

La asta m-am gândit când am primit de la Kaspersky jocul Malwarium. Care, practic, este un Dixie luat la pilă special pentru acest brand, cum ar veni. Regulile jocului sunt cam aceleași, diferența constă că vizualurile (care sunt foarte tari, esența jocului, de altfel) au legătură cu zona de securitate, ceea ce, zic, mi se pare foarte tare.

Am vrut să aduc jocul la birou la Kooperativa 2.0, dar am întâmpinat proteste energice din partea familionului, care a decis că trebuie să îl ”botezăm” întâi acasă, după care mai vedem noi. Prin urmare, o să fac încă un pas în lumea board gamingului. Urați-mi noroc :))

IMG_4909

2 comentarii la “Kaspersky și-a tras un board game gen Dixie. Cam tare, zic :D

  1. Costin Manolescu Răspunde

    Cred ca e vorba de card game-ul DixiT, nu board game-ul Dixie, corect? Cum as putea sa fac rost de Malwarium pentru ludoteca personala? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *