Bravo Mastercard pentru parteneriatul pe termen lung cu SOS Satele Copiilor România!

Eu tare mă bucur când văd branduri puternice cum se implică în susținerea unor cauze, tare mă bucur! Pentru că – o zic pe șleau – fără implicare aceastor branduri nu prea ar merge treaba asta de suflet, ca să îi zic așa…

De aceea zic fără nici o reținere: Bravo, Mastercard!

MasterCard și SOS Satele Copiilor România au încheiat un parteneriat pe termen lung pentru susţinerea programului Hope for Youth, cu scopul de a crește nivelul de educație financiară al copiilor din programele asociației. Hope for Youth reprezintă o parte esențială din planul SOS pentru îngrijirea copiilor, oferindu-le acestora multiple oportunități de dezvoltare pentru integrarea lor cu succes în societate.

MasterCard va furniza materiale și suport informațional pentru susținerea educației financiare în cadrul programului Hope for Youth. Astfel, compania va derula sesiuni de training pentru consultanții ONG-ului și va oferi materiale de suport special adaptate fiecărei categorii de vârstă. Acestea vor reprezenta baza de dezvoltare a abilităților financiare pentru copiii din organizație. Un număr de 105 copii, cu vârste între 13 și 18 ani, din toate cele trei programe ale SOS, din București, Sibiu și Bacău, vor beneficia, în urma parteneriatului de programul de educație financiară.

Georgia Baltag, Marketing Manager pentru România, MasterCard, a declarat: “MasterCard se preocupă constant de creșterea gradului de educație financiară, atât prin campanii proprii de educare, cât și prin susținerea unor proiecte în această zonă, cu rolul de a ridica nivelul incluziunii financiare. Sperăm ca prin parteneriatul cu SOS Satele Copiilor România să le putem oferi copiilor dezavantajați social o şansă în plus de a-și atinge potențialul și de a deveni generația viitoare de oameni inovativi, dinamici și responsabili, de care avem nevoie.”

Carmen Brumă, Manager Comunicare și Strângere de Fonduri, SOS Satele Copiilor România, a adăugat: “În mod normal, educația începe și se continuă în cadrul familiei, inclusiv cea financiară. Copiii din SOS au nevoie de sprijin pe toate palierele vieții deoarece ei au pierdut susținerea și grija familiilor biologice. Hope for Youth ne dă încredere că vom reuși să contribuim la pregătirea pentru viață a acestor copii și că se vor descurca mai bine atunci când va veni momentul să funcționeze în societate, ca tineri adulți. Suntem recunoscători MasterCard pentru implicarea în viața și nevoile copiilor noștri.”

Hope for Youth vizează dezvoltarea atitudinilor, comportamentului și aptitudinilor necesare tinerilor pentru a-și construi propriul viitor și a se integra cu succes în societate. El oferă tinerilor o varietate de oportunități prin intermediul cărora aceștia își pot dezvolta personalitatea și se pot pregăti pentru o viață independentă. Programul include componente educaționale, de consiliere și de pregătire.

Parteneriatul cu SOS Satele Copiilor face parte din strategia MasterCard de a susține inițiative globale și locale, ce au ca obiectiv creșterea gradului de incluziune, prin facilitarea accesului la educație.

SOS Satele Copiilor - MasterCard (1)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)