Cum puteți ajuta SOS Satele Copiilor România când cumpărați Orbit

Campania „Orbit dăruiește zâmbete” continuă și în acest an și orice pachet de gumă Orbit cumpărat în perioada 10 octombrie – 4 decembrie 2016 contribuie la dezvoltarea de programe educaţionale pentru susținerea sănătății orale a peste 5.000 de copii. Astfel, 1% din valoarea netă a vânzărilor de gumă Orbit din această perioada va fi donată către SOS Satele Copiilor România.

Pentru al doilea an consecutiv, Orbit împreună cu SOS Satele Copiilor România îi ajută pe copiii din mediile defavorizate să zâmbească sănătos, prin lecții de igienă orală, învațându-i cum să-și păstreze dinții curați și sănătoși. Activităţile sunt destinate copiilor din cele 3 programe SOS Satele Copiilor din București, Cisnădie – Sibiu și Hemeiuș – Bacău, cât şi copiilor din comunitățile învecinate acestor programe.

orbit_smile_back_kv_2016În cadrul campaniei de anul trecut, Orbit, cu ajutorul consumatorilor și al partenerilor, a reușit să strângă suma de 196.000 lei, care a fost donată către organizația SOS Satele Copiilor România pentru cursuri de igienă orală. Suma a fost direcționată către consultații stomatologice gratuite, dar şi către acoperirea costurilor cursurilor de igienă dentară și a kit-urilor de îngrijire orală pentru 3.500 de copii din zone defavorizate.

Din suma strânsă anul trecut au fost organizate 11 workshop-uri de igienă orală, timp de șase luni, acestea fiind susținute de specialiști în stomatologie, asistenți sociali și firme specializate în programe informale de educație a copiilor. Datorită acestor cursuri, copiii au învățat regulile elementare ale igienei orale și au conştientizat importanţa unui zâmbet sănătos.

În anul 2016, Orbit își propune implicarea unui număr mai mare de consumatori în campanie, care să sprijine igiena dentară a peste 5.000 de copii din România. Astfel, toți consumatorii care achiziționează produse Orbit în perioada 10 octombrie – 4 decembrie 2016 vor fi implicați în campania ce va dărui zâmbete sănătoase micuților. Consumatorii vor contribui la strângerea fondurilor necesare pentru dezvoltarea unor programe de educație în igiena orală destinate copiilor din mediile defavorizate, necesare realizării acțiunilor propuse.

Activităţile vor fi demarate în luna aprilie a anului 2017 și vor consta în workshop-uri de igienă orală organizate de SOS Satele Copiilor România si susținute de specialiști în domeniul dentar și cel al asistenței sociale, dar și truse de îngrijire dentară și consultații stomatologice.

„Ne bucurăm că vom continua parteneriatul început în 2015 cu Mars România, pentru că avem șansa să aducem cât mai multor copii zâmbetul pe buze. Campania de anul trecut a avut rezultate importante atât pentru noi, cât și pentru copiii pe care îi avem în grijă. Cei mici s-au bucurat de prezența specialiștilor, de cadourile primite și într-un mod didactic, prin joacă, am reușit să-i învăţăm cât este de importantă igiena orală pentru starea lor de bine. Așteptăm cu nerăbdare o nouă sesiune de activități prin care să facem și mai mulți copii fericiți, această acțiune fiind un bun exercițiu de creștere a încrederii în sine”, a declarat Carmen Brumă, Manager Departament Strângere de Fonduri şi Comunicare SOS Satele Copiilor România.

Scopul campaniei este conştientizarea importanţei îngrijirii orale în rândul românilor, atât copiilor, cât și adulților. Statisticile îngrijorătoare despre igiena orală a românilor au determinat continuarea programului și implicarea a cât mai multor resurse. Fiecare pachet de gumă cumpărat este şi dovada unei mai bune însuşiri a paşilor care ajută la păstrarea dinţilor curaţi și sănătoși: control stomatologic regulat, periajul dinţilor, curăţarea lor şi mestecatul unei gume fără zahăr după mese sau gustări.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)