Tare de tot surpriza pe care MasterCard i-a făcut-o Andreei :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am scris despre isprăvile pe care le săvârșește MasterCard cu ocazia TIFF 2015, nu m-am gândit nici o clipă că totul se va sfârși în halul ăsta de frumos, ca să zic așa :)) Căci, după cum puteți vedea mai jos, una este să știi că cine va câștiga concursul cu pricina va avea parte de o experiență faină la festival, și alta este să pățești ce a pățit câștigătoarea Andreea Georgescu. Cea care a fost chemată de Andi Vasluianu, urcată pe scenă alături de el și… vedeți în filmul de mai jos, e tare faza :D Amintire de aia de îți rămâne forever!

Recunosc, abia aștept să văd cum o să mai activeze MasterCard conceputul ”Surprize de Neprețuit”, care cu această ocazie și-a făcut debutul în România, cum ar veni :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Tare de tot surpriza pe care MasterCard i-a făcut-o Andreei :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)