Cum te ajută twitter să ajungi la finala Vocea României

Mișto ideea celor de la PRO TV. Care – între noi fie vorba… – ar putea da o imensă gură de oxigen twitterului de pe la noi. Care, vorba băieților la bere, este aproape viu :)) Față de alte rețele sociale, zic.

Începând cu edițiile live Vocea României, o parte dintre tweet-urile de pe hashtag se vor vedea și la televizor, așa că distracția va fi cu atât mai mare pe #vocearomaniei, atât online, cât și on-air. Însă surprizele pentru utilizatorii Twitter care postează pe #vocearomaniei nu se opresc aici: PRO TV lansează concursul Fii VIP la Vocea României, în urma căruia patru fani norocoși vor fi invitați la finala show-ului și vor avea parte de o experiență VIP!

“Fanii de pe Twitter vor fi anul acesta mai aproape de Vocea României! Patru dintre cei mai activi pe hashtag-ul #vocearomaniei vineri, 27 noiembrie, în prima semifinală live a noului sezon, vor fi alături de noi în platoul emisiunii la marea finală și vor avea parte de multe surprize! Așa că, nu mai stați pe gânduri și treceți la tuituit pentru a vă asigura un loc VIP la show-urile live! Eu voi fi acolo!”, a spus Pavel Bartoș.

Pavel BartosMecanismul este foarte simplu! Mesajele postate pe Twitter pe durata primului show live Vocea României, pe 27 noiembrie, pe hashtag #vocearomaniei, vor fi centralizate, iar Tudor, Loredana, Smiley și Moga vor alege câte un câștigător dintre cei care au publicat mesaje sau comentarii despre show. Cei patru norocoși vor putea experimenta universul Vocea României la superlativ.

Ce înseamnă experiența Fii VIP la Vocea României?

Vocea României este show-ul care te ține în priză, te face să dansezi în fața televizorului sau să te emoționezi de fiecare dată când un concurent își transpune sentimentele în piesa muzicală aleasă, iar experiența Vocea României trăită în platou, unde toată acțiunea se întâmplă la numai câțiva metri de tine, e cu atât mai intensă. Patru norocoși vor avea ocazia să vadă finala Vocea României ca niște VIP-uri!

Lupta pentru un loc în finală este aprigă nu numai pentru antrenori și concurenți, dar și pentru publicul din platou. Câștigătorii Fii VIP la Vocea României vor avea parte, însă, de tratament preferențial: meet and greet cu antrenorul care i-a ales câștigători, selfie-uri cu simpaticul Pavel Bartoș și cele mai apropiate locuri de scenă, de unde vor simți toate emoțiile celui mai important live din sezon: finala!

Cei patru câștigători vor fi anunțați pe 2 decembrie, iar în perioada următoare vor avea parte de o mulțime de cadouri și surprize din partea PRO TV, numai bune pentru a-i pregăti pentru seara cea mare, seara în care doar vocea contează!

Concursul este valabil pentru persoanele de peste 18 ani care locuiesc în România, iar toate costurile de transport și cazare vor fi acoperite de PRO TV. Regulamentul complet va putea fi găsit vineri, înainte de începerea concursului, pe protv.ro.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.