Trei motive pentru care vă invit să îl votaţi pe Tiberiu Albu la Vocea României

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Iubesc rockul. Nu ştiu cum să o spun mai simplu de atât. Ţin minte şi acum explozia interioară pe care am simţit-o când am ascultat, în urmă cu 25 de ani, Judas Priest – „Ram It Down”. Moment în care am ştiut că rockul este ceea ce mă defineşte şi că va fi muzica ce mă va însoţi toată viaţa…

În prezentarea mea ca autor pe blogderocker.ro am zis aşa: „Singurul context în care nu o să ascult rock o să fie când sunt mort. Dar şi atunci cred că negociez cu sfinţii să iau nişte viniluri cu mine :D„. Şi cred cu tărie în fiecare litera pe care am zis-o acolo :)

Când l-am auzit prima dată pe Tiberiu Albu la Vocea României, am ridicat sprânceana. Şi mi-am zis „bă eşti nebun, ce voce are copilul ăsta…„. Drept să vă spun, Tiberiu a fost vinovat în proporţie de cam 52,26% că am ales să mă uit constant la acest show. Pentru că eram foarte curios să văd ce mai scoate plăpândul ăsta :)) din el. Am tremurat serios când Tiberiu era să iasă din show, dar mi-a crescut respectul pentru Tudor Chirilă cu vreo 34,89% în momentul în care l-a salvat şi când l-a adus în echipa lui.

În semifinale, recunosc, nu am fost în stare să aleg între Tiberiu şi Ligia. Două voci excepţionale, două trăiri muzicale de mare angajament. Aşa că am votat cu amândoi. Doar că tare, tare, tare am vrut ca Tiberiu să meargă mai departe. M-am ridicat în picioare când Tiberiu a cântat AC/DC şi aşa am ascultat toată piesa, cu părul zbârlit pe mine. Căci numai cine nu ştie cât este de greu nu neapărat să cânţi aşa (deşi şi asta e greu rău de tot…), dar să transmiţi feelingul ăla de rockeri nebuni australieni poate să spună că Tiberiu a prestat aşa şi pe dincolo. Mie mi s-a părut excepţional!

În finală o să merg pe mâna – pardon, pe vocea :D – lui Tiberiu. Şi vă dau mai jos argumentele pe baza cărora am luat această decizie. Care sunt toate, fireşte, de coracon. Căci nu am cum altfel să decid în materie de rock decât cu coraconul :)

Motivul 1. Nici nu îmi aduc aminte de când nu am auzit o voce de rock atât de proaspătă, atât de versatilă, atât de plină de feng shui corespunzător ca a lui Tiberiu. A fost o surpriză majoră pentru mine să aud că naţiunea rockeristică mioritică poate naşte asemenea talente. Căci, make no mistake, Tiberiu este un talent. Tiberiu este o promisiune. Tiberiu este o speranţă muzicală teribilă. De aceea votez cu Tiberiu Albu şi vă invit să o faceţi şi voi.

Motivul 2. Vocea lui Tiberiu este una specială. Şi când zic „specială” mă refer în primul rând la faptul că nu este o voce pe care să o auzi toată ziua. Şi când zic „specială” mă refer la faptul că reareori mi se întâmplă să mă entuziasmez atât de tare când aud o voce nouă. Şi când zic „specială” mă refer la faptul că Tiberiu are toate datele pentru a-l putea considera cu adevărat un personaj special :) De aceea votez cu Tiberiu Albu şi vă invit să o faceţi şi voi.

Motivul 3. Tiberiu reprezintă, după mine, exemplul perfect că în România poţi reuşi atunci când trăieşti ce cânţi şi cânţi ce trăieşti. Tiberiu este dovada că şi în România poţi reuşi, plecând de la puţin şi ajungând pe nişte culmi, pe care nu le-ai putut bănui cu ceva vreme în urmă. Tiberiu poate fi exemplu unui vis românesc îndeplinit şi care poate acţiona ca putere de exemplu pentru alte generaţii de tineri. De aceea votez cu Tiberiu Albu şi vă invit să o faceţi şi voi.

Votez, deci cu Tiberiu Albu. Şi o să fac asta cu speranţă. Cu speranţa că o astfel de voce însemnă că rockul românesc are viitor. Şi că noi, rockerii forever, mai avem mult rock românesc bun de auzit :)

Tiberiu mi-a făcut o surpriză. Şi mi-a trimis mesajul de mai jos. În care îmi mulţumeşte pentru sprijin. Primesc, nu zic nu, dar spun doar atât: eu îţi mulţumesc pentru muzică :) Deşi, zău, faza cu „domnu chinezu” m-a cam făcut să te las pe tine să dai prima bere… =))

Votaţi Tiberiu Albu, deci!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

15 thoughts on “Trei motive pentru care vă invit să îl votaţi pe Tiberiu Albu la Vocea României”

 1. Da, da…votez si eu cu tiberiu, ai descris foarte bine ce am simtit si eu cand l-am auzit cantand. Merita sa castige si sa demonstreze ca talentul poate fi recompensat – nu infatisarea,nu povestea lacrimogena, ci doar talentul pur! Ii doresc din tot sufletul sa ramana pe scena rockului romanesc!

  HAI TIBI!

 2. hehe, daca vocea romaniei o sa produca un rockstar eu ma las de rock, because is really dead, pentru ca k. k. downing , sunt ferm convinsa a asa a gandit rock’u’ ,..like a tv show

   1. Ai perfecta dreptate,baiatul care se lasa de rock si a comentat articolul,hab-ar n-are ce e rockul si nu pierd nimic daca se lasa.In schimb ,un mare castig in viata mea,dupa fooaaarte multi ani,e aparitia lui Tibi.Poate il convingi sa renunte la caciulita in finala.We Rock!

 3. Pingback: Iertare, domnule Chinez! | Copacul cu vise

 4. Pingback: Va fi Vocea Romaniei rock? | Pandutzu.com

 5. Pingback: Românie, îţi mulţumesc pentru Tiberiu Albu! - Cristian China Birta

 6. Când am auzit o voce rock la Vocea României am zis că mor . la fel am zis şi când am văzut că Smiley a mers mai departe cu Vladimir . Oricum , motivul pentru care am urmărit show-ul a fost pentru a îl asculta pe Tiberiu . Cu ocazia asta am sunat şi toţi colegii de clasă manelişti care consideră rock-ul un „ţipăt” şi le-am împărtăşit bucuria mea .

 7. Pingback: Primul show Tiberiu Albu cu trupa Fameless. Să vă spun de ce să mergeți? - Cristian China Birta

 8. Pingback: Ia să vă dau eu invitații la concert, dacă tot îl sărbătorim pe Tiberiu Albu

 9. Pingback: Tiberiu Albu și Fameless au lansat primul single ”Show Me How to Live”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)