Știați că PRO TV a lansat aplicația „Vocea României?”

După aplicația „Românii au talent” – prima, dintre cele lansate de PRO TV – a apărut acum „Vocea României”, a patra aplicație second screen lansată de PRO TV și prima cu funcția “app in app”, care va avea module sau pagini separate pentru toate show-urile importante.

Cu aplicația PRO TV, utilizatorii află noutăți despre antrenori, ii cunosc mai bine pe concurenți și își aleg favoriții la Vocea României. Provocarea este să ghicească cine trece de audițiile pe nevăzute, apoi cine câștigă confruntările și cine merge mai departe în etapa LIVE-urilor, iar la final cine va fi Vocea României. Fiecare acțiune aduce puncte, la fel și dacă își dau check-in la show sau comentează cu prietenii.

Pentru experiența completă Vocea României, aplicația PRO TV poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play și va fi disponibilă, în curând, și în varianta pentru tabletă. Odată instalată, utilizatorii se pot bucura de:

  • ȘTIRI – află primii ce se întâmplă la Vocea României, noutăți despre antrenori, echipe și concurenți
  • ENTERTAINMENT: cele mai tari momente VIDEO de la Vocea României
  • ENGAGEMENT: își aleg show-ul favorit, răspund la poll-uri în timp real, își dau check-in și comentează alături de prieteni
  • PREMII: participă la concursul second-screen Vocea României, strâng puncte și pot câștiga un telefon Samsung Galaxy S6 Egde
  • CONȚINUT PREMIUM: prima aplicație din România care își propune să îmbine experiența second-screen cu cel mai bun conținut dedicat show-urilor PRO TV și cu forta stirilorprotv.ro.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)