Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Știați că PRO TV a lansat aplicația „Vocea României?”

După aplicația „Românii au talent” – prima, dintre cele lansate de PRO TV – a apărut acum „Vocea României”, a patra aplicație second screen lansată de PRO TV și prima cu funcția “app in app”, care va avea module sau pagini separate pentru toate show-urile importante.

Cu aplicația PRO TV, utilizatorii află noutăți despre antrenori, ii cunosc mai bine pe concurenți și își aleg favoriții la Vocea României. Provocarea este să ghicească cine trece de audițiile pe nevăzute, apoi cine câștigă confruntările și cine merge mai departe în etapa LIVE-urilor, iar la final cine va fi Vocea României. Fiecare acțiune aduce puncte, la fel și dacă își dau check-in la show sau comentează cu prietenii.

Pentru experiența completă Vocea României, aplicația PRO TV poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play și va fi disponibilă, în curând, și în varianta pentru tabletă. Odată instalată, utilizatorii se pot bucura de:

  • ȘTIRI – află primii ce se întâmplă la Vocea României, noutăți despre antrenori, echipe și concurenți
  • ENTERTAINMENT: cele mai tari momente VIDEO de la Vocea României
  • ENGAGEMENT: își aleg show-ul favorit, răspund la poll-uri în timp real, își dau check-in și comentează alături de prieteni
  • PREMII: participă la concursul second-screen Vocea României, strâng puncte și pot câștiga un telefon Samsung Galaxy S6 Egde
  • CONȚINUT PREMIUM: prima aplicație din România care își propune să îmbine experiența second-screen cu cel mai bun conținut dedicat show-urilor PRO TV și cu forta stirilorprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.