Vocea României se schimbă. Dar numai un pic, așa, de feng shui :D

Când am fost la lansarea grilei de toamnă a Pro TV (apropo, încă puteți vota la sondajul în care vă întreb ce emisiuni vă plac de la Pro TV), m-am așezat pe scaunul unuia din jurații de la Vocea României. Am ales la întâmplare. Abia după aia mi-am dat seama că m-am așezat în scaunul Loredanei. O fi un semn, cine știe… În sensul că deja încep presiunile pe mine, acest Mafalda al blogosferei, care am pariat în ultimele două sezoane de Vocea României pe cei care, desigur, au și câștigat trofeul :D Vedem noi! De fapt, o să auzim noi!

20160830_100330792_iOSBun, eu vreau să vă raportez despre schimbările care o să apară în show. Și care nu modifică formatul, doar îl condimentează un pic. După cum puteți vedea mai jos.

Noul seson de Vocea României începe pe 9 septembrie, la ora știută. Schimbările față de edițiile anterioare sunt după cum urmează:

În premieră la Vocea României, sezonul șase vine cu runda knockout-urilor, în care fiecare antrenor va intra cu câte nouă concurenți. Toți vor pregăti câte o piesă, dar vor urca în ring, pe rând, câte trei, aflând de la antrenori, înainte de a intra pe scenă, cu cine urmează să se lupte. Tesniunea va atinge cote maxime, iar fiecare antrenor va avea dificila misiune de a alege un singur concurent dintre cei trei. Această etapă va aduce, dincolo de emoții și dorința de a ajunge mai aproape de marele trofeu, o luptă incredibilă și decizii surprinzătoare. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor rămâne doar cu câte trei membri.

De asemenea, în acest sezon, în etapa audițiilor pe nevăzute scaunele antrenorilor se vor întoarce, indiferent dacă un concurent va merge mai departe în competiție sau nu. Toți vor afla părerile antrenorilor, Tudor, Loredana, Smiley și Marius Moga, referitoare la prestațiile de pe scenă și vor primi sfaturi utile, dar și încurajări.

În plus, în etapa duelurilor antrenorii vor putea salva câte doi concurenți din celelalte echipe.

Alte elemente la care trebuie să fiți atenți sunt următoarele:

  • Cel de-al șaselea sezon Vocea României este unul cu multe premiere, de la regulile show-ului până la reacțiile antrenorilor. În acest sezon, îl vom vedea pe unul dintre antrenori în genunchi, pe scenă, în fața unei concurente, pentru a-i face o propunere de nerefuzat.
  • Lupta dintre antrenori capată noi valențe anul acesta. Tudor și Moga își vor schimba locurile pentru a face schimb de energii.
  • Și anul acesta s-au înscris în competiție concurenți din străinătate. Vom vedea pe scena vocilor concurenți veniți din Filipine, Germania Spania sau Statele Unite ale Americii. Unul dintre concurenți, venit din Los Angeles, a jucat în serialul Tânăr și neliniștit, dar și în alte filme alături de Halle Berry sau Steven Seagal, a cântat alături de Stevie Wonder, iar acum îl vom vedea pe scena de la Vocea României.
  • Vom sta cu sufletul la gură pentru o concurentă însărcinată în opt luni și vom vedea doi soți gata să devină rivali pe scena Vocea României, dar și două surori hotărâte să ducă acasă marele trofeu.
  • Un conflict, mai mult culinar, ia amploare între Loredana și Tudor.
  • Sezonul acesta va începe și o saga inedită între Sandokan, Rahan, D’Artagnan și Sandybell.
  • Decorul show-ului este spectaculos, cu elemente noi de grafică, totul pentru a le aduce telespectatorilor o experiență de neuitat Vocea României.
  • Sute de profesioniști în televiziune se implică activ pentru a le aduce telespectatorilor, în fiecare vineri, cea mai bună competiție a vocilor din România.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.